Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas oleks võimalik vana amd duron(650 mhz) vahetus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas oleks võimalik vana amd duron(650 mhz) vahetus

Tere!

Selline küsimus siis, et kas oleks võimalik vahetada see vana Amd mingi uuema protsessori vastu, sest mul on sellest jukust kõrnini :lol: <_< . Ja mingist foorumist lugesin, et Socket A ja Socket 462 pidavat samad olema

Protsessori kohta tean niipalju, et ta on 650mhz ja ta socket on 462 rohkem mitte h34r:
    Mäll-mäll

esiteks Su teema vales kohas ja teiseks pead manuaalist vaatama kui suur võib prose kiirus olla su &#39;emmel&#39;. teisisõnu milline prose sobiks. Selle socketiga prosesid peaks olema küll müügis. ple neid vahetanud ega ka hindasid jms uurinud.

Comment

aii rsk läks jah :unsure: kas keegi modedest viitsib ümber viia

Aga selline küsimus siis, et kus ma saan vaadata ültse mis emme mul on?

ma võtsin enamvähem 3&#39;mandat korda kasti lahti ja ise ple siia küll midagi installind ega midagi :P
      Mäll-mäll

Comment

noh Everest-iga peaksid oma &#39;emme&#39; teada saama, siis otsid selle tähistuse järgi manuaali. mina otsisin algul oma vana rondi jaoks &#39;emme&#39; nimetuse järgi manuaali, aga tuhkagi, siis lugesin BIOS-i kivilt tähistuse ja esimese laksuga manuaal olemas. imelik küll aga nii see oli. niiet ei tohiks probleeme olla.

Comment

uurisin nats ja tuli välja et mingi AOpen MK33 on see emme

aga nüüd selline küsimus, et kus kohast ma saan piiluda,et palju see max proze kiirus võib olla?
          Mäll-mäll

Comment

Emaplaadi tüübi saad ka emaplaadi id numbrit või selle osa netist otsides. id number on buudi ajal see pikk asi ekraani allservas. buudi saad peatada pause klahviga. Siis kaeva tüübi järgi emaplaadi manuaal välja ja vaata sealt prosede kohta infot. Mõnikord aitab ka netist otsimine või plaadi koduleht.

Comment

Esimene tulemus kohe
              Vbolla saad manuaali samamoodi, loed BIOSilt kirjad ja saad manuaali või selle sama järgi
              EDIT: aga ma ei saa aru, kas sellel &#39;emmel&#39; ka kodukat on. või see xbitlabs ongi?&#33;
              vaevalt

Comment

Selline ta näeb välja küll nagu elektriku leitud pilt näitas. aga ma ise leitsin sellised vasted.
                Ma natuke lugesin seal väitis ta midagi 200 mhz&#39;istest prozedest igalpool :huh:
                Mäll-mäll

Comment

AOpen lubab ise kuni 1,4GHz Athlon Thunderbird&#39;i:
                  MK33 CPU compatibility

MK33

Comment

aga midagi sellist ei sobiks sinna see on natsa kiirem kui 1,4 ghz ?CPU AMD Sempron 2300+1,583Ghz, Soc.A, FSB 333MHz, 0,13, in box
                    Mäll-mäll

Comment

Sobib küll, aga ei hakkab ettenähtust (333) palju aeglasemalt (200) käima ja tänu sellele mõtetult kallis. Vali sealt eelmise posti tabelist midagi või siis emaplaat ka vahetusse.
                      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

noh krt siis ei ole eriti mõtet rebestada... kogume pappi ja ostame uue kasti:P om lihtsam:P
                        Mäll-mäll

Comment

ise ostsin emme ABIT NF7-SL, väga rahul asjaga.
                          K-saluunist, aga töötab muidugi riistvara pead uuendama, kui vanad ei pruugi sobida.
                          HDD ,prose, video, mälu, kõik uus. vana ei hakka tööle ma kardan

Comment

mu sõbral on ka see aga ta tahab maha müüa seda millegi pärast :P ma ka veel ei tea mida osta tuleb kõigepealt raha koguda
                            Mäll-mäll

Comment

NF7-SL v2.0:siin ollakse ka sellega rahul.
                              proovi proget AIDA32,annab kõik andmed ja teavet puudu olevatest asjadest(mälud,Bios update)ja vihjed kodukatele,drivers download ja emaka võimed.

Comment

Working...
                              X