Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lukus PIC16F84

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lukus PIC16F84

Tere,
    mul sattus kätte PIC16F84 ning oleks vaja sealt programm välja lugeda. Oma väheste teadmistega see kahjuks ei õnnestunud. Lõpuks tuli välja, et seal võib lukk peal olla. Kuna ma olen sellel alal veel algaja ning netist luku maha võtmisel abi ei leidnud, paluks ma kellegi targema abi. :huh: Äkki on keegi siin foorumis selliste lukkude mahavõtmisega PIC-lt ennem kokku puutunud.

Kui su PIC on codeprotected, siis ei ole arvatavasti sealt v6imalik enam koodi välja lugeda. Kivi ennast saab küll kasutada, kui codeprotection eemaldada, ent kood läheb kaotsi. Koodikaitse ongi m6eldud selleks et keegi sinu suure vaevaga tehtud programmi ei varastaks. Enamik PICil p6hinevaid seadmeid on skeemi poolest lihtsalt järgi tehtavad, niisiis tuleb kaitsta seda, mida nii lihtne järgi tehta pole

Comment

Suur aitähh. Järelikult pean ma siis usinalt PIC-ide progemist õppima hakkama ja ise üritama midagi taolist kokku kirjutada. <_<

Comment

Ma tean, et seda ei tohiks öelda ja riskin siin modede repressiioonidega (õigustatud&#33 aga... vähemalt esimeste 16F84-de puhul on võimalik koodikaitset maha võtta. Lugesin sellest kunagi netis aga adret enam ei mäleta. Trikk käis toitepinge mõningase tõstmisega. Otsi netist&#33;
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
        X