Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ATSTK500

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ATSTK500

Tere.

Sõber laenas mule katsetamiseks/õppimiseks värskelt soetatud ATSTK500 starer kit-i. Link Tevalo internetipoes asetsevale tootele

Asi siis järgmine. Ei oska teda kasutada. Tarkvaraks kasutan Atmer AVR studio 4. Tehase poolt on tal juba küljes üks AVR (AT90S8515) ja see oskab plaadil asetsevad testimis lede vilgutada. Kui aga üritan seda sama kivi uuesti programeerida või tühjaks kustutada, saadab programm mule teate "FAILD!"

Millest peaks hakkama asja viga otsima?

kas plaadil on pinge peal? kas kõik vajalikud juhtmed on sees? on kõik juhtmed õigetpidi? on kõik kivid õiget pidi?

kui muu ei aita siis proovi manuali.

Comment

Juhtmed on ühendatud manuali järgi(?).

Skeemis on pinge seest, sest muidu ju testimis led-id ei töötaks.

Comment

kas see "tehase poolt sisestatud" kivi on pesas või on see joodetud otse plaadile. kui on otse plaadil, siis pole too progremiseks mõeldud kui aga pesas, siis mina rohkem aidata ei oska, sest mina AVR'ide hingeeluga kursis ei ole niipalju

Comment

Kas oled kõigi nende failidega tutvunud:
          http://www.avrfreaks.net/index.php?module=...ool&item_id=115
          Vaata üle avrstudio seaded,programmaatori ja boardi seaded.
          Edasi Googelda, kui tahad asjalikke vastuseid probleemidele.

Comment

See avr kivi ei ole plaadile joodetud, vaid asub programeerimiseks ettenähtud pesas.

Comment

Kui õigest mäletan siis mul oli sama probleem, kui seda käima ajasin. Aga mul olid jumperid valesti pandud (õigemini polnudgi neid pandud ), sest neid saab seal igas reziimiz panna, minuteada, aga ma panin selle manuali järgi mis see vihik tal kaasas oli. Sain küll programmeerima hakata. See kontroller on jah tasuta kaasas ja seda saab programmeerida.

Comment

Trinitron, räägi mis operatsioonisüsteemi ja AVR tarkvara kasutad?

Comment

windows 98 on mul .Sama mis sina Atmer AVR studio 4. Aga pean ütlema et progremisega olen algtasemel, kunagi koolis õpetati, siis ostsin omale programmaatori ka, aga see oli lühike kursus.

Comment

Kas sul ISP headeri ja target ISP headeri vahel ühendus on? Ja kas on ikka õiget target valitud (värvi järgi)? Samuti vaata et protsessor õiges pesas oleks kuigi ma arvan et on, kui see demo sul töötab.

Comment

Aitäh abi pakkumast aga sain asja tööle.

Comment

Working...
                      X