Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

abi vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

abi vaja

Tere
    Tundub selle jaoks vale foorum, kuid mujalt ei oska abi otsida.
    Koolis hakkas siis selline tund nagu programmeerimine olema. Kuna asjast nagu erilist midagi ei tea, siis oleks väga tänulik kui keegi mu blokkskeemi saaks üle vaadata.

Tegemist on siis arvude ühisteguri leidmisega.
    blokkskeem

Tänud ette!!!

ma kahtlen misgipärast selles valemis, kuidas seda leida. ja samas peale selle valemikasutamist läheb nool ka valesse kohta. peaks minema print S'i ja sealt lõppu.

loe seda: http://www.miksike.ee/documents/main/elehe...maa/61-6-1m.htm

Comment

programmeerimise õpikus oli juhend niiviisi antud. Aga mul oleks ainult teada vaja kas see blokkskeem on õigesti koostatud

Comment

nagu ytlsin, läheb sinu s=... kastist valesse kohta need nooled. lähevad tühja kasti onju? seal peaks olema print s ja sealt mitte M'i võrdlusese vaid lõppu.

Comment

See tühi kast on vist lihtsalt noolte liitumise koht? Ma pakuks samuti et nii pole õige. Samuti ei peaks nooled sisenema võrdluskasti suvalistest kohtadest vaid ainult 1-st nurgast.
          Tingimuse täitumine (jah) võiks väljuda võrdluskasti alt, mittetäitumine aga vasakult/paremalt küljelt.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Samuti ei peaks nooled sisenema võrdluskasti suvalistest kohtadest vaid ainult 1-st nurgast.
            eks see ole rohkem hea tava küsimus
            kirjapandud programmil on väljund ainult siis, kui m=n
            teiste väärtuste puhul jääbki arvutama

Comment

Tänud kõigile kes vastasid, aga ma saatsin töö ära. Tolle valge tühja kasti eemaldasin sealt. See blokkskeemi koostamise asi on minujaoks niivõrd uus asi, et ei jaga veel midagi.

Comment

Blokkskeemid on vahest väga kasulikud koodist vea otsimisel.
                Ilusasti vormistada saab sellise progega nagu Dia.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by felch@Sep 23 2005, 18:43
                  Ilusasti vormistada saab sellise progega nagu Dia.
                  Veel on selline programm nagu AiSee, millele saab väga mõnusalt automatiseeritult graafe ette genereerida. Pärast ainult renderdad, salvestad PostScripti, avad selle notepadiga ja koristad mittevajaliku läbu ära.

Comment

Working...
                  X