Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Ilmekas näide, et ...vist ei olegi assembler-keelest jutt: http://www.asm.ee/?id=139
Ma vist jätan asmimise maha....
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Kui olen kohanud auto numbrimärke ASM lõputähtedega, olen ikka mõelnud, et kuidas juhil assembleri valdamisega ka on. Õigem vist oleks endale ikka C või C++ selgeks teha?
Mitmetes inglise keelsetes õpetustes räägitakse, et mitte ajada segamini sõnu assembler ja assembly. Esimene neist on programm mis tõlgib assembly keeles kirjutatud koodi masinkoodiks ja teine on keel ise.
Eesti keelde panduna peakski siis olema assembler see programm ning assamblee keel. Tuleb aga välja, et mõlema kohta öeldakse meil assembler.
Inglise keel on sarnane keerukas keel kus ütled küll lehm aga kirjutad hobune...sama ka auto numbrimärkidega, nt. üksvahe pop ja noortepärane olnud ASS. Mine võta kinni mis tähenduses sõna pruugiti
Ma siis lasen asmis edasi...
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment