Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

SX28 progremine ja programmaator

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SX28 progremine ja programmaator

Kas kellelgil on olnud tegemist SX28 mikrokontrolleriga ja selle progremisega. mul oleks vaja 1 SX28 kivi ära progreda, kood on olemas ja peaks töötama aga ei tahaks selleks üheks korraks programmaatorit ehitama hakata (ja ei oskagi).
    siit siis küsimus, et kas kellelgi on programmaator (ja kivi) ja saaks mulle ühe ära progreda. kui kivi pole, siis selle annan ise (tellin siis tevalost).

lisaks siis veel niipalju, et see on Parallaxi toode ja läheb MCUcam projektiks...

SX key peaks abiks sõnakombinatsioon olema. (Endal pole, sai ära antud) Aga sa küsi otse Chip Grace käest
    MSN- taneltreima182@hotmail.com
    telefon katki.

Comment

Tänud vastuse eest.

kas oskate täpsustada selle inimese emaili äkki, kellele te selle andsite, sest kasutajanimekirjas teda pole. ja SX-Key skeemi ka ei leidnud... osta ka ei tahaks eriti, sest vaja ju vaid 1 kivi ära progreda....

Comment

http://www.parallax.com/dl/docs/prod/sx/SXKeyMan2_0.pdf

selle oled läbi lugenud? Ühesõnaga soovitan otsida para kodukalt k6ikv6imalikku inffi sx-i kohta ning tuustida foorumites.

Ok oled kolanud foorumites. NAgu aru saan ei õnnestu sul see värk. Eesti on selline kutt nagu ANTTI LUKATS. Toksi ta nimi otsingumootorisse ja vaata mis kontakte ta välja pakub. Pole pikalt temaga suhelnud ja ei tea mis emailidele vastab. Oli tal kunagi antti@case2000.org , võid sinna proovida.
        telefon katki.

Comment

bloody mis sa nagu sellest arvad? Kui ise ei viitsi teha saame ehk hinnas kokkuleppele?

http://www.semis.demon.co.uk/Sx/SXmain.htm
          telefon katki.

Comment

vaatan mida hr anti räägib.

samas seda fluffyt olen ka ise vaadanud aga samas pole nagu mõtet oma 300 selle peale veel raisata, et siis seda 1 kord kasutada. samas tuleks siis veel lisaks ka pic programmaator ehitada kuna tegelem pigem AVR'idega... samas kui kellelgi seda omal vaja oleks või muud taolist siis ju võiks nagu "kahepeale" ehitada... ehitamise vastu pole mul midagi...

Comment

PICI proger on täitsa olemas. Pice ja juppe vedleb kah. Rohkem selline tegemisvaev. Vaja skeem plaadile triikida ja välja söövitada. Muide Antti kohta niipalju, et ta ei pruugi eestimaal viibida. Ta selline nõutud kaup Aga proovi talle pihta saada.
              telefon katki.

Comment

Working...
              X