Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

usb->printer parallel port programmer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

usb->printer parallel port programmer

Muretsesin endale USB->LPT ülemineku PIC-ide progemise pärast. Probleem selles et arvuti (peal XP) ei tekita virtuaalset LPT1 porti ja programmerite tarkvara ei leia seega seda üles.
    Aitab siin see kui ostan lihtsalt USB->serial ülemineku? ..ja kas siis see üleminek tekitab virtuaalse COM3,4... pordi?

minul töötab minu programmaator küll "virtuaalse" com pordiga (e usb->com). tekitab COM3/5/6 mulle (olenevalt, kuhu USB auku ma ta topin). küll aga pole see programmaator pic programmer.

Kui sul on arvutil ainult USB pordid, siis soovitan ehitada omale ka USB programmaator

Comment

Kas adapteri ajurid on installitud? Ta võiks küll virtuaalse pordi tekitada.
      USB-programmaatoreid on vist palju, kuid 1, mis kindel on www.kitsrus.com lehelt konstruktor nimega KIT128. Naudid ja kiidad...kuigi mitte eriti lihtne ega odav.
      See-eest kindel nagu raudnael!
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

xp enda ajurid olemas, asi selles et xp teeb automaatselt printeri pordi nimeks usb001 ja seda programmaatorid ära ei tunne. Olen püüdnud device manageriga usb parallel bridge peale panna(see ka peale läheb) ja lisada käsitsi LPT porte, kuid paistab et xp ei seo neid usb001-ga....Serial pordiga kõik korras(katsetatud)

Comment

Working...
        X