Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

programm MC68HC908EY16 jaoks

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    programm MC68HC908EY16 jaoks

    Tahaks autol uksed avanema panna puldist. Ja mitte lukust lahti, vaid kohe avanema. Et kõigepealt kesklukk maha(kesklukk autol peal hetkel) ja siis teise nupuga või sama nupu pikema/topelt, vms vajutusega uks lahti. Selleks olemas ilus kivike, kus sees pesitseb siis pealkirjas mainitud mikroprotsessor. Enamasti vist kesklukkudel on miskid lisa väljundid, mida mingil määral progeda saab? Piisaks ju sellestki, kui otse puldist lihtsalt vajutusega näiteks väljundit korraks aktiivseks saab, siis minu kivikese prose juba kuulaks seda väljundit ja vastavalt vajutuse pikkusele/kordadele otsustaks edasise käitumise.

    Küsimus siis selline, et kas leidub kedagi, kes oleks nõus koodiga aitama, kui asi sealmaal? Kuna endal puudub kodus internetiühendus, siis ise õppimise variant oleks ääretult tülikas. Kood oleks väga lihtne, kolme väljundi lülitamine vastavalt saabunud käsklusele.
    Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...

    #2
    Vs: programm MC68HC908EY16 jaoks

    ise katsetanud MC68HC908MR16 kiviga , progeja on lihtne skeemike, isegi olemas kuskil vedelemas korralik comi yleminek. soft oli kh progemisex tasuta saada. aga compilaator on juba teine asi. seda ei saa niisama. oli kuskil mingi 60 päeva triial. sellega sai tööd teha, aga õnneks oli soft nii loll et kuupäeva tagasi keeramisel töötas
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

    Comment


      #3
      Vs: programm MC68HC908EY16 jaoks

      Ehk oskab keegi juhatada mõnele lahedale tutorial lehele, kus ise asja õppida saaks?
      Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...

      Comment


        #4
        Vs: programm MC68HC908EY16 jaoks

        Motorola kontrollerite tutoriale terve nett täis. Googleda. Ntx http://rab.ict.pwr.wroc.pl/dydaktyka...des/sld001.htm see küll natuke teisele prosele 68hc05 8bit aga põhi osas peaks sama olema.

        Leidsin ükspäev päris hea Motorola kontrollerite PDF raamatu (Inglisekeeles) algajale, kus hakatakse pihta üldse mis kontrollerid on, mida nendega teha, jne. Seletab lahti CMOS loogika lülitusi, motorola kontrollerite arhitektuuri, edasi loomulikult käsustikku. Päris asjalik tundus olevat. Kahjuks ei mäleta URLi. Mul arvutis olemas, kui soovi on võin UPidada kuhugi. Ahjaa see on 68hc05 baasil kuid seal kirjutab ka et võimsamad prosed töötavad samal põhimõttel.

        Comment


          #5
          Vs: programm MC68HC908EY16 jaoks

          justnimelt pdf oleks parim lahendus, sest kodus netti pole. Tore oleks, kui peale uppimist saaksid mulle anda otsese lingi raamatule, sest tööjuures mingit ftp proget ei ole ja masin maru aeglane lisaks.
          Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...

          Comment


            #6
            Vs: programm MC68HC908EY16 jaoks

            Motorola 68HC05MCU Understanding Samll Microcontrollers

            Ahjaa, kui masin on aeglane siis soovitan soojalt FoxItReader (firefoxiga pole kuidagi seotud) nimelist Adobe failide lugejat - googelda. Paneb lausa imestama kui kiiresti see toimib võrreldes Adobe enda readeriga.

            http://www.foxitsoftware.com/foxitreader/foxitreader.zip (1.3MB)
            viimati muutis kasutaja qratman; 25 m 2006, 11:47.

            Comment

            Working...
            X