Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mõlemad PIC programmaatorid annavad errori

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mõlemad PIC programmaatorid annavad errori

aga sa proovi kõik varjandid läbi. MIngi peaks ikak õige neist olema. (alusta kõige loogilistemast ja mine utoopilisteni välja, mine sa tea, mida kõike juhtuda võib.)

Comment

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
      aga sa proovi kõik varjandid läbi. MIngi peaks ikak õige neist olema. (alusta kõige loogilistemast ja mine utoopilisteni välja, mine sa tea, mida kõike juhtuda võib.)
      Olen tüdimuseni juba kõik läbi proovinud, kolme erineva programmiga. Mõni ütleb siis ka connectioni kohta kui programmaatorit taga pole.

Iroonia küll aga kui midagi targemat välja ei mõtle ja kuna pici programmeerimine on vaja ikkagi tööle saada siis lähen kasvõi serial programmaatorit poest ostma 500eest.

Või äki keegi saab enda oma mu töötava seadme masina peal tööle proovida panna või minu oma kellegi teise masina peal?

Comment

Kivi võin ära progeda küll.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

MA ka katsetasin kunagi nende otse progejatega. Lõpuks andis ikkagi parema tulemuse osta programaator.
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Ei jäänud muud üle kui ostsin samuti konstruktori ja asi töötab.

Hiljem peab vist ikkagi midagi suuremat meisterdama kuna 16C54/16F54 pic-e see asi ei söö kuigi ühes projektis vaja oleks. Või annaks teda suvalisega asendada LCD juhtimises?

Comment

LCD juhtimiseks sobib küll suvaline PIC. ISegi 12F629 kuid siis peab 4094 registri juurde pookima.
              "C"-ga PICid on vaid 1* progetavad (v.a. 16C84 miskipärast). Parem on kasutadda flashiga "F" seeriaid.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud mairo22 poolt
                Ei jäänud muud üle kui ostsin samuti konstruktori ja asi töötab.
                Millisest konstruktorist jutt?

Vajaks ka midagi kiiresti, et poisil huvi ära ei kaoks.
                Aasta seisnud willepromi ei saanud miskipärast enam käima.
                Ühes masinas XP hangub IC-progi peale ära
                ja teises masinas ühel juhul kümnest/kahekümnest progeb ka kivi ära.

Tevalos jäi silm peale sellisele isendile
                http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=615-208

Pluuto

Comment

Mina kasutan sellist kooslust P16Pro programmaator ja ic-prog tarkvara.
                  Töötab ilusasti. Kas sa ikka lisasid tärniga detailid C4 ja R8 ?
                  Ic-Prog -i programmi leiad lehelt www.ic-prog.com
                  Ic-Prog parameetrid on sellised:

MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                  KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Kasutan ka IC-Prog'i + lihtne JDM programmaator "Radio" ajakirjast.
                    Nagu näha kasutab klm Windows 98't ning Direct IO'd.
                    XP puhul või üldse NT'd kasutades kasuta ikka "Windows API't" Interface'i all.
                    viimati muutis kasutaja Elektrik; 01 October 2006, 20:19.

Comment

Working...
                    X