Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Soovitage PIC-i

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Soovitage PIC-i

Atmelil on väga vähe selliseid, mis tahab high voltage programmingit. osta tini2313 või mega seeriast midagi.
    ja mina sain oma programmaatoriga küll tiny26L'i progreda. ja mul on tavaline LPT programmer.

Comment

Ehk on kon konkreetne skeem/soft kh välja pakkuda. Netis neid ju suht palju. Ma katsetasin ka paari programaatori skeemi netist aga ei õnnestunud. PS ehk oskad öelda analoogi AT90S1200 kivile või ehk vedeleb kodus mõned, maksaks head hinda. Muidu pean PICi peale uut softi tegema hakkama, mul vaja üht seadet kopeerida.
      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

programmer: http://www.avrfreaks.net/index.php?n...wtopic&t=36591
        soft: ponyprog
        keel: C

AT90S1200 vaste peaks olema attiny2313
        Atmel Corporation was acquired by Microchip in 2016. Find the original products, solutions & software sold by Atmel or equivalent products offered by Microchip.

koodi ümber tegemine peaks olema minimaalne töö. ja peaks olema pin to pin compatible.

Comment

mnjh, neid kive lauasahtlis 3 mul, soft oli AVR studio kompileerisin uuesti, aga probleks oli kiviga suure programaatori ja plaadi vahel jooksmine. Aga proovin seda linki, tnx.
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Re: Vs: Soovitage PIC-i

ise kasutan alati ICP'd ja selle programmaatori kerget enchantitud versiooni (cloki jalal oli vist RC filter juures).töötab edukalt ka vähe pikema kaabliga (50cm).

Comment

Working...
            X