Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Assambleri kirjutamiseks programm...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Assambleri kirjutamiseks programm...

Et küsimus on siis selles, et mis programme keegi kasutab assambleri kirjutamiseks? Ise leidsin assambly suite 3, tundus hea olevat. Oli üks teine veel. Aga tahaks teie arvamust teada. Kui kellelgi on he programm, siis võiks lingi ka lisada.
    * * *

Vs: Assambleri kirjutamiseks programm...

Notepadiga ei saa või? :-)
    WW

Comment

Peaks täpsustama mis protsessorile, OP süsteemile jne.
      WIN32 jaoks on päris hea vabavaraline IDE RadAsm.
      EDIT. Ei pannud tähele, et tegemist on Mikroprotsessorite alajaotusega, RadAsm rohkem Windowsi progemiseks (kah muidugi mikroprotsessori jaoks)
      viimati muutis kasutaja pupsik46; 15 November 2006, 08:27.
      Kolakoguja

Comment

Notepad on ju saast. Ma tahaks ikka selle jaoks eraldi programmi. Win 98se on mul ühel arvutil peal. Protsessor on AMD K6 333MHz, ram-mu on 192mb. Vaatan selle IDE radasm järgi.
        * * *

Comment

Sa vist tahad PICile koodi kirjutada? Ma ei tea, kas see on parim aga kasutan MPLAB IDE-t (saab Microchipi lehelt tasuta). Kiiksud muidugi on (simulaatoris) aga töötab. Kahjuks ei ole Linuxi jaoks sama head IDE-t leidnud. On küll mõned aga nende käima saamisega on muresid. Isegi Pingviini Sõbrad tegid kohe mujale asja....
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Aaastaid tagasi "leidsin" kusagilt UltraEdit nimelise asja. Olen temaga harjunud ja MPLAB tundub väga tülikas - sellega muidugi kompileerin,
            kah olude sunnil.

U-editil on võimalus klaveri func nuppe võimalik seadistada "automaatseks" kompileerimiseks. Nii kui tekstis muudatuse teed - nii käsi kohe mingi kindla F nupu peale, kompilaator käima ja jälle uus errorlist ees.

võimalik, et kõik need asjad on mis U-editil kasutada - on olemas ka MPLAB-is. Aga ma lihtsalt ei talu kui faili teekond võib olla ainult 62 tähemärki - eriti tülikas on see XP-s, kus Doku kaust ja muud useriga eraldatud kaustade teed lihtsalt on pikad.

sihuke error siis

173 source file path exceeds 62 characters

naljakas on asja juures see, et *.asm faili saab kätte, loeb läbi, annab kõik muud vead ka - aga *.HEX faili jätabki tegemata.
            kiusu pärast vist.

Comment

Working...
            X