Tervist, kuna mul ei ole ei programaatorit ega kogemusi programeerimisega, otsin kedagi, kes programeeriks mulle kaht PIC12C508 mikroprotsessorit. Koodid vms... on siin
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kes programeeriks PIC-i
Collapse
X
-
Vs: Kes programeeriks PIC-i
Tuli meelde: keegi kunagi soovis PIC12F508-t progeda (allveelambi juhtimiseks) aga tookord selgus piinlik tõsiasi, et mu isiklik progeja seda ei tunnistanudki
Igatahes on nüüd korralik vahend olemas.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Ausalt öeldes - ei vaadanud. Vead ei ilmne kindlasti niisama peale vaadates. Kas sul on kahtlusi koodi töös?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Ei tea, vast ei ole vaja juurde teha. Kas selgitavast tekstist ei saa miskit välja lugeda?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
Comment