Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

prof. Programmaatoritest.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    prof. Programmaatoritest.

    Tere !
    Me kasutame riista, mille nimi on Labtool-848, samanimelise softiga, lisaks paar väiksemat asja kah. ..aga probleem on, et see pole lollikindel.
    Unistan sellisest softist, kus admin saab panna paika kivi tüübi, faili, igasugu settingud.. ja salvestada. Operaatoril peaks olema ainult võimalus valida õige toode ja vajutada nuppu.
    Kas on keegi midagi sarnast näinud ? Kui lahendus just üle mõistuse kallis pole, mõtleksin soetamise peale... olemasoleva asja softi ümberkirjutamine vist on võrdlemisi kõrgem pilotaaz.

    Toimiva lahenduse valmislaotud toote jaoks leidsin kanda.com-ist, sellel on ainult suur nupp ja valgusdiood, roheline - hea, punane - ei õnnestunud. PIC kivide puhul väga hea... ( heh, koostekvaliteet täielik jubedus .. ja hind lausa olematu, ~80EUR )
    ....ja Freescale puhul toimivad sarnaselt Cyclone programmaatorid, mille kohta siit foorumist ka kunagi küsisin. (uuem mudel lubab ka mitu imaget korraga mällu kirjutada ja progedes valida, millist tahetakse)

    Automaadid ja teenus on olemas jah, aga vist ei tule praegu jutuks, esimese puhul määravaks hind, teise puhul vajalikud kogused.

    Tänud järgnevate mõttearenduste eest !
    Tervisi !

    ..ahjah, näen rõõmuga, et mikroprotsessorite teema on muutunud piisavalt oluliseks omaette alamfoorumi tekitamiseks, tänud ja edu !

    #2
    Vs: prof. Programmaatoritest.

    Kui programmaatori soft toetab nn. käsurea valikuid siis saaks kasutada seda ära .bat failist programmi välja kutsudes, siis juba paika pandud settingutega.

    Kahjuks ei saa selle LabTool-848XP demo tõmmata, et uurida. Ütleb: The page cannot be found.

    Comment

    Working...
    X