Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

AVR-ile kood peale Tartus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

AVR-ile kood peale Tartus

Kas keegi hea inimene oleks nõus atmega88-le usb programmaatori koodi peale laduma, enda programmaator jupsib.
    Aitäh!

Vs: AVR-ile kood peale Tartus

pole tartust, seega võib ainult muid lahendusi soovitada. Mina olen kõik oma atmega88'd ära progenud PonyProg'iga ning ühes puhverkivist koosneva paralleelpordi skeemikesega. Ametlikult küll atmega88't ei toeta, kuid viimane beta toetab enamus muid avr'isid ja kui käsitsi ette anda tüübiks atmega8 ja edaspidised erroreid ignore'da, siis saab ka mega88 progetud. Ainuke erinevus on fusebitid, nendele vastavuse leidmiseks tuleb võtta mõlemate datasheedid kõrvuti ja vaadata mis bitt kus kohas on.

Comment

Re: Vs: AVR-ile kood peale Tartus

teine võimalus oleks AVRDUDE'i kasutada. see peaks suht igat kivi sööma (device listi ei leidnud). prgrammaatoriks võid kasutada ma arvan ka seda 3 takistiga varianti... kuna ainult ühe korra progred niikuinii, siis pole vahet

EDIT:

sealt leiad kõik, mis vaja (ma loodan)

Comment

Esmalt postitatud joosep poolt
        Kas keegi hea inimene oleks nõus atmega88-le usb programmaatori koodi peale laduma, enda programmaator jupsib.
        Tea kui oluline see nüüd, aga Põlvas on ka võimalik. (ATSTK500)
        WW

Comment

Mul kah siiamaani programmaatorina puhverkivi ja parralleelport, aga see on ikka jube ebastabiilne, pidevalt loeb valesti või ei saa üldse hakkama.
          Eesmärk oligi laptopile mõeldes teha usb programmaator.

Kuid nüüd läksin kergema vastupanu teed ja tellisin oomipoest avrisp, millel on usb2 liides.

Tänud igatahes.

Comment

Re: Vs: AVR-ile kood peale Tartus

Oleks soovitand osta parem 650+TAX EEK eest AVR Dragon'i. igati etem, kui misiganes programmaator . JTAG, DEBUGWIRE, ISP, HWprogramming... kõik on olemas. USB liides.

Comment

Olen isegi Dragoni poole kiiganud...

bloody-orc, ehk oskad öelda, kas Dragoniga on midagi peale hakata ka ATmega1280 puhul? ISP kaudu justkui võiks.
              If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

ISP, Paralel programming, JTAG võimalused. (datasheedi järgi). kui sa seda 32kFlash limiiti mõtled, siis see on ainult simuleerimiseks. progre kasvõi 32M seda flashi...
                Leidsin, et selle Dragoni hind siin polegi kõige hullem. 10$ ainult atmeli "tehasehinnast" kõrgem. mujal on suht 70$ kanti... (saksamaa, slovakkia...)

Tarneaeg on 2 päeva + 1 päev eestis ringi tuulamiseks (võibolla). tundub asjalik firma (saatsin ise just tellimuse ära selle dragoni soetamiseks...)

Comment

Kas Dragoni tellimine õnnestus?

Comment

ilusti suriseb laua peal. elu kõige paremini investeeritud 700 krooni vist väga soovitan. töö kiire ja korralik. 2-3 päevaga oli uksetaga.

Comment

Kust täpsemalt sa selle Dragoni tellisid?

Comment

Läbi Arrow Nordic Eesti esinduse:
                        http://www.arrowne.com/arrow_worldwi...onia/main.html

Aga hind tuleb tiba suurem kui 700 krooni (+KM +transa).

Comment

Ei hakanud uut teemat tegema, kuna haakub selle pealkirjaga.
                          Mure järgmine. On kaks lihtsat seadet (termoregulaatorid). Tehtud ATtiny12 baasil. Üks töötab, teine mitte. Kontrolleri ümbertõstmisega (plaat pesaga) kolib ka viga teisele plaadile. Seega kontrolleri viga.
                          Küsimus: kas oleks võimalik asja uurida ja ehk uus tiny kirjutada selle vigase asemele? Seadme skeem olemas, koodi paraku mitte. Ise ei valda seda softi-teemat piisavalt, aga äkki on "unustatud" kaitsebitt püsti panemata
                          Oleksin väga tänulik mistahes abi eest, võimalik ka mingi vaevatasu Vabandust, kui väga lolli juttu ajan...

Comment

Ma tegin paar päeva tagasi atmega88-le programmaatori Tuleb juhe otse LPT pordist, neli takistit on kah vist vahel ja läheb klemmidega otse prose peale. Ei ole suuri koode katsetanud, aga PonyProgiga katsetamisel õnnestus koodi progeda küll. Äkkis saadad mulle koodi, mul prose olemas, katsetan ära. Kui õnnestub, võin sinu proset kah proovida.

Comment

Working...
                            X