Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Microchip üllatas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Microchip üllatas

5V loogika siseendisse võid 3,3V prose sisendi vedada, neil tavaliselt 2,4V min 1 level. Vastupidi pista prose ette näiteks 15K takk, ja pane 3,3V peale miski koormus. 100 oomi ja ledi on ok. Mõte selles et proses kaitsedioodid. Need juhivad yleliigse pinge 3,3V toitesse, sealt tarbib miski selle ära(LED/PROSE).
    15K takk siis piirab seda voolu. Muidugi võid ka pingejaguri koostada.
    Lowpowwer asjade jaoks on olemas spets level shifterid. Üldiselt aga soovitan, uuri enamus tänapäeva andureid on 2,7-5,5V, saad kõõik 3V peale ajada, see mitme pingega on jama rohkem kui asi väärt.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Kas keegi on sealt sillamäe firmast (Micel) tellitud PicKit2-e kätte ka saanud? Ma pole ühtki kirja saanud et kandke raha üle või et tellimus hilineb, kuigi juttu oli nagu juuli teisest nädalast. Hiljuti saadetud e-kirjale ka vastust pole saanud (veel)

Edit:
      Ahaa, tuli vastus. Nõudlus olevat nii suur et Microchip ei suutnud kõiki kit-e õigeks ajaks saata. Mõned olevat siiski saanud juba. Augusti algusks lubatakse nüüd. Elame, näeme.
      viimati muutis kasutaja qratman; 20 m 2009, 16:24.

Comment

Olen ma ainuke kel see http://www.pickit2.ru/doku.php/form_en link ei avane?
        Tahaks kah tellida aga ei vea kuidagi sinna tellimislehele välja :S

Comment

Ei avane tõesti. Saada küsimus mõnele müügimehele siit: http://www.micel.ee/contacts.php . Nemad tegelevad tellimustega.

Comment

käes!

Comment

Käes neh!

Comment

Lisaks siia ka ühe hea raamatu, mis on kasulik kõigile algajatele, kes tahavad PIC32 kasutama õppida jms.
                "Programming 32-bit Microcontrollers in C - Exploring the PIC32" - Lucio Di Elseiver

E-raamatut saab kah: siit
                Kusagil lehe all pool asub, otsing aitab.

Raamatus juttu siis alustades päris algusest, MPLAB-st ja kuni USB kaudu salvestamise, PS2 klaviatuuri, audio, video jms välja.

Igaljuhul minu kui algaja progeja jaoks on sellest palju kasu Selle UBW32 plaadi jaoks tuleb küll asju natuke muuta kuid pole midagi keerulist, vaja ainult Bootloaderiga suhtlevat proget ja mingit lisafaili projekti.

Comment

Working...
                X