Tervist... Nüüd puhkus ja mõtlesin,et võiks ajaviiteks miskit nikerdada ka oma PIC16F84A-ga,mis peale jooksvate ledide tööleajamist nüüd juba pikalt sahtlipõhjas vedelenud. Mõtlesin siis,et prooviks seda http://images.google.ee/imgres?imgur...%3Det%26sa%3DN tööle saada.Jama selles,et seal pole hex faili erinevalt jooksvatest ledidest,kus ainult kirjuta.Seal kirjas,et peab miski MPASM progrega selle hex faili looma.Miski MPASMWIN mul olemas.Kopeerisin siis selle koodi notepad-i ja avasin MPASMWIN-ga selle.Konvertides pildus sinna mingi üle 40 errori ja hex faili asemel tekkisid kolm mingit cod , err ja lst lõppudega failid..Niisiis ehk keegi seletaks,kuidas ma selle hex faili sealt saaksin. Saab ka selle ponyprogiga otse notepadi joru avada,aga vaevalt see midagi õiget oleks:P.Displei asemele topiks esialgu lihtsalt esimese numbri järgi ledid,et näha kas saab asja.Kui funkab,siis ostan ehk korraliku displei ja 16c84 ning teen sellest käepärase sagedusmõõtja.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
.HEX fail
Collapse
X
-
Vs: .HEX fail
Sul on seal lehel juba *.ASM kood antud, see siis assambleri keeles PIC-i kood. Kui sul on valitud MPASMWIN-is õige prose (mis vastab ka koodile) ja ikka tulevad errorid, siis on tõenäoliselt koodis viga.
PS! Eks vigasi väljastat ikka asja pärast. Ega meie ju ei tea, mis ta sulle ütles. Ehk valgustad vähe?
-
Hm.. Algusel kopeerisin notepadi peale seda skeemi koodi.Nüüd kopisin terve selle lehe sealt ymber.Tulemuseks oli kaks viga.Ok see selleks,aga hex faili ta ikka mulle ei paku ju. Ja vigade kohta ei mainita selle progrega ka ju miskit.
E: Leidsin siit foorumist kusagilt mingi hex koodijupi,mis pidi nn kõik väljundid vilkuma panema.Teoreetiliselt peaks siis ju ka sellessamas ledid vilkuma hakkama,aga mul ei hakanud.Näitas,et kood läks peale,aga ei vilgutanud.Kunagi kirjutasin icprogiga,aga see millegipärast jebib ja seetõttu tõmbasin ponyprogi.Miski kala vist koodi pealesaamisega kh:Sviimati muutis kasutaja otsija; 23 m 2007, 22:14.otsija
Comment
-
Esmalt postitatud Eggy pooltNii lihtsamat teed pidi ka päris ei saa (kuri olen). Ma proovisin ka pic16f84-ga...kompileeris ka sellega ilusti ära. Case sensitive ei mõjutanud compileerimist...kas sul mpasm-i kataloogi alla vastavad failid ka on (et siis P16C84.INC ja P16F84.INC)? Mis version on MPASM-il?otsija
Comment
-
Esmalt postitatud Eggy pooltProovi sellega: MPASMwinotsija
Comment
-
Ma ei saa hästi aru mida sa kopeerid. Ma tean mida peaksid, aga miks mitte parem klikk ja save link as?
Comment
-
Esmalt postitatud Eggy pooltMa ei saa hästi aru mida sa kopeerid. Ma tean mida peaksid, aga miks mitte parem klikk ja save link as?otsija
Comment
Comment