Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Valgusfoori mudel PIC16F84A peal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Valgusfoori mudel PIC16F84A peal

Oleks vaja valmistada üks valgusfoori mudel. Mõtlesin välja esialgse skeemi. Oleks hea, kui keegi targem vaataks üle, kas see asi on võimeline reaalselt toimima, kui LED-id on valepidi, siis see pole probleem. Siin siis skeem:http://www.zone.ee/c167/Valgusfoor.bmp
    * * *

Vs: Valgusfoori mudel PIC16F84A peal

Kui see link pilti näitaks, oleks mingigi pidepunkt. Miks mingi vilgutis peaks PIC-iga käima? Eneseharimise mõttes muidugi.

Comment

Mina näen pilti ilusti. Lisan siis selle lingi veelkord. Skeem siis siin: http://www.zone.ee/c167/Valgusfoor.bmp
      Loodan, et nüüd töötab.
      * * *

Comment

LED on tõesti valet pidi...aga muidu OK. Ma ise ühendaks LEDid gruppide kaupa oma eeltakkide külge. Sinu skeemil peaks iga 2 (või 3-e) LEDi kohta tulema eraldi takisti. Edasi on juba progemise küsimus.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ok! Seda ma arvasin, et need LED-id valepidi on. Muudan siis skeemi nende LED-ide koha pealt. Programm on juba valmis, üritan selle vidina valmis teha ja ära programmeerida ja siis räägin tulemustest. see asi läheb ühele inimesele kingituseks.
          * * *

Comment

[quote=raadiolamp... see asi läheb ühele inimesele kingituseks.[/quote]
            Kodanik Lõugas... ?
            Kui LEDe pole palju, võiks igaühele oma eeltaki broneerida. Sästuprojekti puhul võib siniseid LEDe ühendada 3-kaupa järjestikku +12V toitele eeltakiga ca 330 oomi.Muudel värvidel muidugi teised taki väärtused.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Säästma ma selle puhul ei hakka. Kingitus läheb inimesele, kes varsti autokooli lõpetab. Ma panen siis igale leedile oma eeltakisti.
              * * *

Comment

Working...
              X