Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

NXP ARM protsessorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

NXP ARM protsessorid

Kas kellelgi on őnnestunud Eestis saada váikeses koguses ja mőistliku hinnaga NXP ARM protsessoreid? NXP kodulehel leiduvad Eesti maaletoojad tegelevad kogustega mis jáávad sadadesse. Mina tahaks vaid 2-3 esialgu osta.

Oomipoodi saatsin juba kirja, ehk saab odavamalt kui hinnakirjas(Atmel AVRdega nii olen saanud).

Programmaatori ja esimesteks katsetusteks header board tasub vist Olimex'st osta. Vaevalt kuskil soodsamalt saab.

Vs: NXP ARM protsessorid

LPC2378 hind digikeys ($10) on tublisti odavam oomipoes pakutavast (330 eek). Digikeyd müüb edasi näiteks yeint. Tundub, et tasub proovimist.
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

misasja, tasuta saad progeja, kui vähe joota viitsid. ok 74hc244 kivi vajad ka
      H-jtag google otsingusse, flasheri kabla skeemi võin anda. LPC2210 prose plaadi kus peal 2M mälu (2x512Mx16bitti) 1M flashi 8 bitise siini peal võid mult odavamalt saada.
      Igaljuhul kui huvitatud lisa MSN-i.
      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

igal juhul soovitaks JTAG osta, soovitavalt USB oma, sest LPT kaob ajalukku. ning kui juba prgm-tori ostad, võid ka kiti osta - üks tegu. mitte et mul isetegemise vastu midagi oleks aga algus tuleb kiirem ja kindlam. järgmise ARMi chipi plaadi võid juba ise teha. ARMe olen ostnud Schukatist, ning päris mitu ka näidistena Arrowist saanud. kui peaks AT91SAM7S256 huvi pakkuma siis 1 demoplaat üle.

Comment

Aja suhtes ma vaidleks, kabla saab tehtud ühe õhtuga, see progeja tuleb mitu nädalat. Aga jh kui pappi on siis võib juba lasta kellelgi töö ka ära teha. LPT hakkab kaduma aga lähema 3-4a juuksul on veel laua arvutitel see külje. Pealegi seda vaja 1 korra ainult et bootloader sisse lasta, ise vähemalt nii teinud. PC-ga bootloader sisse siis USB kaudu ja saab läpa taga ka tööd teha.
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
            LPT hakkab kaduma
            Aga on selline pisike karbike koos toitega.
            Pistad ta USB külge ja on olemas RS232 ja LPT ja veel paar USB-d lisaks.
            Töötab.

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt
              Aga on selline pisike karbike koos toitega.
              Pistad ta USB külge ja on olemas RS232 ja LPT ja veel paar USB-d lisaks.
              Töötab.
              printer jah aga LPT liidesega JTAG mitte. COM pordi asjad siiski enamuses töötavad USB>COM adapteriga.

Comment

Working...
              X