Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mikrokontroller.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mikrokontroller.

$18 = 200 EEK
    Sinna lisandub KM(Käibemaks).

Eestis kehtiv üldine käibemaksumäär on alates 1. juulist 2009 20% (varem 18%)
    Käibemaks(20%) 200-st kroonist on 40EEK

200 + 40 = 240
    Kuller maksab ka veel eraldi kui just Tallinnasse järgi ei lähe.
    Super hind ju!

Tänan gratman, et sellise pakkumise leidsid!
    Tervist, olen uus tehnikahuviline.

Comment

Ja kui vaadata selle lehe pealt mis gratman andis(http://www.micel.ee/news.php?id=53) pilti, siis kuidas ma roboti juures näiteks USB sinna panen?
      Panen robotile kaasa selle vahe jupi või kuidas?

Tänan.

Comment

Muuda nupp on ka iga postituse juures olemas.
        Pole vaja iga sõna jaoks uut postitust teha.

Comment

Kasutaja juxx leidis selle. Teda tuleb tänada

Esmalt postitatud phpmartin poolt
          ...siis kuidas ma roboti juures näiteks USB sinna panen?
          Panen robotile kaasa selle vahe jupi või kuidas?
          PICkit2 on arvuti küljes. Roboti jaoks teed eraldi plaadi või kasutad seda mis PICkit2-ga kaasa tuleb. Plaadil on progemise pesa. Kui muudatusi on vaja teha tõstad roboti lauale (või läpaka roboti juurde), paned saba taha ja lased koodi kivisse.

Comment

Lihtsalt, kahe keele vahet pendeldamine muutub tasapisi tüütuks ja raiskab aega. Kui sa oma asju tegema hakkad, küll siis paned tähele ka, kuhu aeg kaob.
            If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Esmalt postitatud andreie poolt
              Lihtsalt, kahe keele vahet pendeldamine muutub tasapisi tüütuks ja raiskab aega. Kui sa oma asju tegema hakkad, küll siis paned tähele ka, kuhu aeg kaob.
              Aga ma tellingi selle just selle jaoks, et ma harjutada saaksin.
              Pole vahet palju aega kulub, peaasi, et õppiksin.

Edit: Sain teada, et kuller maksab 59 + KM, kui tuleb tulla viljandisse.
              Kokku läheb mul kõik maksma:
              (200 + 40) + (59 + 12) = 311 EEK.
              viimati muutis kasutaja phpmartin; 30 July 2009, 16:52.

Comment

Esmalt postitatud phpmartin poolt
                Aga ma tellingi selle just ...
                tellisid ära ikka? registreerimine on nüüd lukus!
                Esmalt postitatud [URL="http://pickit2.ru/register/registration_en.php" poolt
                registration form[/url] [url="http://pickit2.ru/register/registration_en.php"]]Registration is closed

Comment

Ma tean, et vorm on suletud.
                  Rääkisin müügimehega ja ta ütles, et neid on veel.
                  Ütles, et Eesti kliendi hind on 314,88 EEK kuhu alla lähevad kõik käibemaksud koos kulleriga.

Ja ma pole seda veel tellinud, ootan palgapäeva ära. Ja siis kohe saadan neile oma kontakt andmed, ning jään kullerit ootama.

Annan teada kui kätte saan.

Martin.

Comment

kui sa PC peal C# ja C++ kirjutad siis tellisid küll vale asja, õige ruttu saad aru et selle piciga pole suurt midagi peale hakata. võta mõni USB bootloaderiga ARM, ntx AT91SAM7S256, pead vaid plaadi tegema ning kokku jootma. see pici ja avri vaidlus on jäänud 5 aasta tagusesse ajalukku.

Comment

Kui siiski PICi kasuks otsustad, siis PIC16 seeria ...on juba igavik. C-s pole vast eriline mure aga muidu on mälupankade ümberlülitamine PIC16-l üksjagu suur jama.
                      AVRist ei tea aga Atmeli 51 kloonid seda viga küll ei tunnistanud.Esimest korda kohtasin Microchipi säästuleiutistel. Miks ometi..Microchip??? Teete prose, mille PC ei ulatu mälu lõpuni...sai paar senti kokku hoitud?
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
                        Teete prose, mille PC ei ulatu mälu lõpuni...sai paar senti kokku hoitud?
                        ot, aga kommenteeriksin.
                        see on arvatavasti selleks, et kogu vajalik info ühe masinkoodi instruktsiooni sisse pakkida. kasutab microchipi nimetuse kohaselt singleword instruction (tegelt pole ei word ega byte vaid 14bitti) ja sinna 14 biti sisse siis peab mahtuma prose käsku (AND, OR jne) määravad bitid, mälu aadress ja osade käskude puhul vist lisaks veel mingi 8bit data vms. et siis kõik käsud loetakse ja täidetakse sama kiiresti, välja arvatud branch, mis prose siseselt nõuab topelt aja.

Comment

Aga äkki jagaksite linke ka? Ega ma ise küll otsida ei oska.
                          Ja võimalikult odav peab olema!

Edit: Kuigi mina küll aru ei saanud, miks see PICkit2 alustuseks halb on?
                          viimati muutis kasutaja phpmartin; 31 July 2009, 10:24.

Comment

Endal t2pselt sama huvi ja p6gusalt antud teemat uurinud.
                            M6tlesin, et ostan 16 seeria PICi ja controlleri joodan ise... miskise yle COMi suhtleva asja.

Alguses vast vilgutaks LEDe ja p2rast prooviks asjale steppereid kylge panna... suht hunnik neid vanadest flopidest ja muudest romidest. Tean, et 16 seeria on suhteliselt antiik juba, aga ei tohiks ennast ju v2ga kiirelt ammendada? Et millise 18. seeria kiibi siis valima peaks v6i yldse mitte PIC... et kui juba hetkel roboti m6tted peas, siis saab ajuks ka Mingit AVR'i asja kasutada ja netis head 6petused ka olemas...

http://images.google.ee/images?clien...gbv=2&aq=f&oq=

Sellist asja m6tlesin.

Vabandust, et su teemasse tungisin... muideks ma ka Viljandist.
                            viimati muutis kasutaja RaitX; 31 July 2009, 12:20.

Comment

RaitX, mõni kord kokku ei viitsi saada?
                              Oleks natukene lihtsam rääkida sellel teemal.

Ma ka mõtlesin, et panen sinna esialgu mingid tuled külge, siis mingid mikromootorid. Hiljem võib-olla ka mingi kõrvaklapist võetus väikse kõlari.

Tundma õppimiseks tundub see õige olevat. Kaasas on ju 2 CD-d, ühel on lühike õpetus ja teisel on programm. Programmiga on ka kaasas mingid õpetuse projekti failid, et algus kätte saada. Ja pealegi see on Odav!

Comment

6petusi on internet t2is seega mind need CD'd ei t6mba... n2idiskoodi ka piisavalt tasuta saada... porgrammeri ehitamiseks jupid leiab kasv6i naabrimehe prygikastist... seega saab odavamalt veel mind mingid ilusad asjad v2ga ei t6mba... v6ib kasv6i soolikate otsas rippuda asi...peaasi, et t66tab.

Comment

Working...
                                X