Õhtast!
No on see prose alles kummaline... Ühesõnaga kirjutamine INTCON2 registrisse ei toimi (ka simulaator lihtsalt ignoreerib käsku) kui enne on mäpitud sisendpinne. Paistab et just movlb 0x0E teeb kurja. Kui see käsk vahele jätta, muudetakse INTCON2 sisu aga siis ju jäälegi mäppimine ei toimu. Mille ma seekord lugemata olen jätnud?
No on see prose alles kummaline... Ühesõnaga kirjutamine INTCON2 registrisse ei toimi (ka simulaator lihtsalt ignoreerib käsku) kui enne on mäpitud sisendpinne. Paistab et just movlb 0x0E teeb kurja. Kui see käsk vahele jätta, muudetakse INTCON2 sisu aga siis ju jäälegi mäppimine ei toimu. Mille ma seekord lugemata olen jätnud?
Kood:
Init: movlb 0x0E ; Pinnide mäppimine, PPS on pangas 14. movlw 0x55 ; anlokk movwf EECON2 movlw 0xAA movwf EECON2 bcf PPSCON,IOLOCK ; write protect OHV movlw .15 ; seome RxD2 pinniga RP15 movwf RPINR16 movlw .5 ; seome TxD2 pinniga RP14 movwf RPOR14 movlw .5 ; seome INT2 pinniga RP5 movwf RPINR2 movlw 0x55 ; luckku tagasi movwf EECON2 movlw 0xAA movwf EECON2 bsf PPSCON,IOLOCK ; write protect ON movlb 0x00 ;******************************* bsf OSCTUNE,PLLEN movlw 0x00 movff WREG,INTCON ; see töötab movff WREG,INTCON2 ; ja seda ignotakse kui on movlb 0x00 !!!???