Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Hädas AVR Dragoniga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Hädas AVR Dragoniga

Click image for larger version

Name:	Untitle2..jpg
Views:	1
Size:	19,3 KB
ID:	873690Click image for larger version

Name:	Untitled..jpg
Views:	1
Size:	12,0 KB
ID:	873689Soetasin siis endale sellise vidina ja nüüd üritan attiny2313 progeda. ISP. kui loed signatuuri siis vastab 0x00 0x00 0x00 ja targutab kohe järgi et et signatuur pole selle kivi tüübi oma. Fusesid ei lase progeda annab veateate(pilt). Kalibratsiooni baiti näitab 0x00, seda muuta ei lase, laseb määrata adre kuhu see calibreerimis bait panna. Lock biti ei oska kasutada(minu esimene avr). Dragonil upgrade tehtud ja soft on viimane mida atmel pakub. Help!!! Jalgade ühendused on kontrollitud. Kivil on toide peal. proovinud olen ka teise samasuguse kiviga(mõlemad uued).
    viimati muutis kasutaja supra; 14 m 2010, 18:39.

Vs: Hädas AVR Dragoniga

Võiksid proovida ka HV programmeerimist, sellega saab fused, paika lükata, mis praegu ära võivad olla. Muidugi draakon on suht tundlik ja nei päris nii mõnedki maha põlenud. Vaata, kas reset otsal on progremise ajal elu või mitte.

Comment

Kas SPI progemise ajal ei pea välist kvartsi külge ühendama?

Comment

Ma punun selle HV juhtmestiku külge ja vaatan mis teeb.

Comment

Ma suutsin oma draakoni suht kiirelt õhtale lasta, aga üldiselt oleneb fusedest. Proovi miski 1-8MHz kvarts külge visata, vaata mis saab.

Comment

Suured tänud Eggyle. Kiire abi eest. Lahendus siis selline: 4MHz kvarts külge ja SPI takt 125kHz. Voilaa ja töötab.

Comment

Working...
            X