mul on arduinost tehtud heli spektrum analüüser, lcd2x16.
ta on mul stereo spektrum, mis näitab kahte spekti näitu.

ma tahaks ka mono spektrumit. mis näitab tervel ekraanil ühte näitu, nagu mono spekt.
nii nagu see

kas keegi oskab selle koodu muuta, seal mingi koht ümber muuta et ta hakkaks mono näitu näitama.
kes teab kus kohas koodis see koht on et kuidas ta ekraanil seda näitu näitab, et kuidas ta monole saada.
koodis on see koht näha kus näitab kummagi spekti näidu ees L ja R - vasak ja parem. neid saan muuta.
kas annab seda koodi sealt kohast muuta, või tuleb uus kood muretseda ?
ma olen netis igaltpoolt otsinud, ei sobi ükski - millel ei ole koodi, millel on kood aga ei ole fix_fft faile kaasas. igatepidi häda.
otsisin YouTubest. sealt ühest videost sain selle koodi koos failidega.
kui vaja, siis võin selle koodi anda.
ta on mul stereo spektrum, mis näitab kahte spekti näitu.
ma tahaks ka mono spektrumit. mis näitab tervel ekraanil ühte näitu, nagu mono spekt.
nii nagu see
kas keegi oskab selle koodu muuta, seal mingi koht ümber muuta et ta hakkaks mono näitu näitama.
kes teab kus kohas koodis see koht on et kuidas ta ekraanil seda näitu näitab, et kuidas ta monole saada.
koodis on see koht näha kus näitab kummagi spekti näidu ees L ja R - vasak ja parem. neid saan muuta.
kas annab seda koodi sealt kohast muuta, või tuleb uus kood muretseda ?
ma olen netis igaltpoolt otsinud, ei sobi ükski - millel ei ole koodi, millel on kood aga ei ole fix_fft faile kaasas. igatepidi häda.
otsisin YouTubest. sealt ühest videost sain selle koodi koos failidega.
kui vaja, siis võin selle koodi anda.
Comment