Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Katkine crxi molu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Katkine crxi molu

Kus asub Tallinnas mingisugune elektroonika parandus kuhu ma saaksin oma õnnetu kuvari viia? Ma kuskilt kuulsin et kuvareid enam ei parandata, aga kahju oleks teda vedelema ka jätta. Vea kirjeldus: pilt on ees, aga teatud resolutsioonidega on pilt ülevalt just kui kokku surutud, vahest see joon kust alates selline nähtus on liigub üles poole.
    Ma küll elektroonikast suurt ei tea, aga ilmselt on mingi konde ära kuivanud?

Ettetänades

Peale seda kui Beesting remontimise (molude) lõpetas, ei viici vist keegi sellega tegeleda. V.a. Servicenet ja AA-Teenindus (ehk).
    Viga võib põhjustada 22uF lüüt kaadrilaotuse tagasisides aga siis peaks sümptom kül pidevalt esinema. Ehk annad hoopis liiga kõrge sageduse peale?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by felch@Oct 6 2004, 13:34
      Ehk annad hoopis liiga kõrge sageduse peale?
      just just, endal oli ka ühe vana viewsonicu moluga sama jama, panin liiga kõrge sageduse ja hakkas lausa sirisema seest igatmoodi, vbolla nii keerasingi p..e selle

Comment

Väikse resoga ja madala sagedusega, kaob pikapeale ära. Aga tänud sellegipoolest, oskan nüüd vähemalt seda kuskile viia.

Comment

Kaadrikivi ise võib ka kutu olla või termopasta radika ja kivi vahel kuivanud olla.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
          X