Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jablotron CA-320

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jablotron CA-320

Nimelt lugedes instaleerimis juhendi jäi arusaamatuks et kui kesluku "lukku" lülitamise signaali pikkus ei tohi nagu ületada 0.3 sek. aga kui tahan panna selle ka elektrei aknaid juhtima siis pean panema selle 60 sek. peale aga ometi on tegemis ühe ja sama juhtmega ....seletage mulle seda asja palun ???

Lukustamisimpulsi pikkus on programmeeritav. Tehaseseadena on lukustamisimpulsi pikkuseks 0,3 sekundit. Kui sul on vaja ka auto elektriaknad sulgeda, siis valid programmeerimisreþiimis pikema lukustamisimpulsi, mille pikkuseks on siis 60 sekundit. Programmeerimistabel peaks installeerimisjuhendis olema ära toodud.

Comment

Hoiatus : Mitte kasutada pikemat, kui 0.3 sek. lukustusimpulssi

Et miks siis selline hoiatus .....see on kesklukuga ühendamise juures (3 skeem)

Comment

Nagu ma aru saan kehtib see ainult lihtsustatud ühendusskeemi korral:
        Juhul, kui ei nõuta kesklukustuse juhtimist esiuste lukkude kaudu võib, kasutada kõikidel ustel kahejuhtmelisi mootoreid (CM-2). Mootorite ühendusskeem on näidatud alltoodud joonisel. Seada ACCENT keskseadme lukustusimpulsi pikkuseks 0.3 sekundit.

Comment

nii nüüd on selline probleem et see jablotron on peale installitud aga ei taha mitte töötada ....näitab et tal on kaks pulti ...saab kasutada programeerimis reziimi ...pulti lisada ...aga ei saa lukku panna

Comment

ON seda riistapuud võimalik ka kudagi nullida ...
            kas tema korrasolekut on võimalik ka kuidagi lihtsate vahenditega kontrollida...testriga näiteks.....saatke siis meilie

Comment

Helista Mustamäe tee poodi 6543174 ja küsi Alex või Mati, nad seletavad sulle. Pidi pikem jutt olema.

Comment

küsimus selline et kas on võimaik ka nii et salongi valgustus ja automaatne sulgumine korraga töötaks ....nimel kui 13 menu siis ebmakumba asendisse siis töötab kord salongivalgustus ja kordjälle auomaatne lukustus korraga ei ole need nõus töötama...mainima pean veel seda et AL2 sisendis ei ole midagi samuti ka AL1 sisendis ...et äkki peangi sinna mingi seadme panema et süteem tööle hakkaks

Comment

Mul selline küsimus: kas need Jablotroni autoalarmid on ka head ja usaldusväärsed? Vaja ka nagu signa paigaldada. Milline neist üldse valida. See on minu nägemus asjast.

CA-320 - on nagu kõige kallim ja ka kõige rohkem nn. "lisavarustust"
                  CA-10 REX - oleks nagu midagi ja saab CR-11 abil laiendada aga lõppkokkuvõttes tuleb kallis (on ainult kesjaam)
                  PULSE - odav ja on juba olemas löögiandur, voolutõukeandur, ja negatiivse polaarsusega häireimpulsi sisend. Neid nagu ca-10 küljes ei ole.

Kas ma panin väga mööda? Seletage natuke mulle, ei saa nagu hästi ise hetkel pihta.

Comment

Tere,
                    Olete õigesti aru saanud, CA-320-el on kõik vajalik kaasas (ka keskluku juhtimine). Teistel on ühte teist puudu. Kõige lihtsamal (ja ka odavamal) pole ka distantsjuhtimist.

Comment

On keegi neid ise paigaldanud kah? Et äkki on mingid nüansid millele tasuks tähelepanu pöörata.

Comment

Ma ei taha "Jablotroni" maha teha, kuid hind ei ole ka kõige odavam. Ise muretsesin "Figter F-29" ja olen rahul.Peale alarmi plokile on kaasas sireen, löögiandur,käivituskatkestuse relee ja on võimalus lisada kallutus ja/või mahuanduri. Makstes 100EEK juurde saab hariliku sireeni vahetada akusireeni vastu.Maksab see 1200 EEK.Täiendamiseks saab lisada "GSM Dialeri" mooduli mis võimaldab saata sõnalist teadet kuni 5-le telefonile ja positsioneerida ärandamise korral auto asukohta. Täpsemat infot leiad:http://www.autoalarm.ee/hinnakiri.htm

Comment

Kuidas installeerimine oli, kas mingeid tõrkeid ei tekkinud? Kui palju igasugu lisavidinaid juurde saab panna?

Ette tändase

Comment

Kasutan Jablotroni "Rex'i". Töötab küll. Paha on see, et lisaasju saab külge panna vaid laiendusmooduliga. Tõsi, tegin oma mooduli aga paar signaali jäid lahti kodeerimata. uksi sulgeda veel ei saa. Jablotron infot anda ka ei taha. On ehk veel keegi Rexi väljundsignaali analüüsinud? Jagaks kogemusi.
                            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Installeerisin ise ja probleemideta. Olen kohanud alarme millel uste sulgemiseks-avamiseks pidi kasutama lisamoodulit."Fighter" põhiplokk annab uste ja käivituseblokeeringu rakendumiseks negatiivse impulsi. Ei hakka selle alarmi üksikasjalikku teavet ümber jutustama, uuri kodulehte.

Comment

Working...
                              X