Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LCD

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LCD

et kuidas saaks panna lcd kõvaketta kasutatavust näitama?

Selline soft on olemas nagu "jaLCDs". Saad panna näitama praktiliselt kõike. http://www.jalcds.de
    Analoogne asi: http://regio.dekooi.nl/~fjbgp/smartie/
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kas asi on minus või esimene link ei tööta?

Comment

ÄÄh! Teine kah? ???

Comment

Esimene tundub et ei tööta

Comment

Huvitav, mul ka ei tööta enam. Google andis ikka selle aadressi. Panin asja ka arvutikasutaja ftp-sse üles. Mõlemad. Vaata www.arvutikasutaja.ee -> vabavara
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul ka lcd mure : nimelt pannes smartie kõvaka vabat ruumi/kogumahtu näitama annab smartie aint errori (errorC).Arvuti viga?Ja kas jaLCD annab 16x2 LCD fullscreen clocki ka näitama panna?

Comment

Ei oska keegi öelda?

Comment

Proovind ei ole, aga selline funktsioon ju seal on?

Comment

Oskab keegi öelda,kas `jaLCD`ka XP Pro le vastuvõetav on?Ei märkand küll kusagil,et oleks öeldud et toimib.
                    Pole olemas asja,mida ei saaks p...e keerata.

Comment

Mul töötas.

Comment

kõige uuem jaLCDs töötab XP peal väga ilusti. ja neid fullscreen clocke on ka jaLCDs mitmeid variante. see jaLCDs tundub üldse elltsedee programmidest kõige asjalikum olevat...

Comment

:
                          kõige uuem jaLCDs töötab XP peal väga ilusti. ja neid fullscreen clocke on ka jaLCDs mitmeid variante. see jaLCDs tundub üldse elltsedee programmidest kõige asjalikum olevat...
                          See on küll pigem maitse asi..aga LCD Smartie on minu arvates parim... :

Comment

Mukll viskab jalcds ette sellise errori: ei leia iphplapi dll faili. (vabas tõlkes eesti keelde tõlgitud)

Comment

Minu lcd ka siis:

Comment

Working...
                              X