Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

külmkatood

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

külmkatood

kas tevalos müügil olevale FLB [glow=blue,2,300]KÜLMKATOOD[/glow] LAMP SININE 300mm
    tuleb toiteplokk eraldi juurde osta?

Jah, maksab u. 120 eeku kui ma ei eksi.

Comment

Ei hakka uut teemat tegema.

Minu kysimus oleks, et kas yhele toiteplokile saab panna kylge mitu katoodi või peab iga katoodi tööle panemiseks ostma eraldi juurde toiteploki ?

Comment

blehh....toiteplokk maksab sama palju kui [glow=blue,2,300]külmkatood[/glow] ise >

Comment

loomulikult peab olema oma toitekas

Comment

loomulikult peab olema oma toitekas
            Kindel? Äkki veab välja?Datasheeti pole kahjux
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

On keegi aru saanud, mida see toitekas teeb? Kas ta annab alguses mingi käivitusimpulsi ka või keerab lihtsalt pinge ülesse ja kogu moos?
              Kui viimane variant, siis ma pakun küll, et ühe toitekaga saab mitu toru tööle. Eriti kui lühikesi torusid kasutada.

Lisaks veel- keegi siin kurtis, et punane toru oli hoopis heleroosa. Oli see konkreetse eksemplari viga, või üldine tendents? Küsin selle mõttega, et ehk saab autos lisapiduritulena kasutada.
              Kas tervitada saab vä?

Comment

Mulle tundub, et pidurituleks on toru lahjavõitu.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Lisaks veel- keegi siin kurtis, et punane toru oli hoopis heleroosa. Oli see konkreetse eksemplari viga, või üldine tendents? Küsin selle mõttega, et ehk saab autos lisapiduritulena kasutada.
                  Mina. Punased katoodid ongi suht roosa värvusega ja see ei olnud konkreetse katoodi viga vaid nii ongi.

Comment

Alles hiljuti n'gin [hel autol lisapiduritulena sellist vidinat, aga kuidagi lahja oli parem ledidest rida 8)
                    Head susserdamist !

Comment

:-/Teeksin ise ikka kah ledide peal, aga kuskil ruumis sees näeb see külmakatood veidi parem välja.
                      transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

eriti kui panna arvutisse 8)

Comment

oomipoes on kindlalt..muuseas kas rahvas on hakkanud casemoddimisega tegelema ? 8)

Comment

jepp, vist küll 8) 25endal tuleb mu dremel rootsist 8)

Comment

jepp, vist küll 8) 25endal tuleb mu dremel rootsist 8)
                              Kus kohast tellisid ?

Comment

Working...
                              X