Mis poest jutt käib? Arvan et kui sa rahulikult oma probleemi ära räägid vahetavad ümber...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Re: MÕTETU POOD
Collapse
X
-
Niipalju kui mina näinud, on Tevalo alati vigased või lihtsalt valesti valitud tooted probleemideta välja vahetanud. Arvata võib, et eelduseks on mõistlik jutt mitte sõimamine... Proovi uuesti helistada kui rahulikum on
Karbi lahtinäppimine tundub küll natuke kahtlane... Vähe usutav, et see Tevalo vendasid huvitaks. Kas postifirmale avalduse tegid?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Sellistele mõttetutele kirjutajatele poleks mõtet vastata.
Minul pole Tevaloga probleeme olnud.Väga norm koht.
Aga miks sa ise vastad siis?
Võib-olla sa ise veel vähe asju tellinud, et pole probleemide otsa sattunud? Ka mul on asjast oma arvamus, kuid hoian enda teada. Arenguruumi on alati veel.
Comment
-
Mina olen TEVALO klienditeenendusega väga rahul!
On selline mulje jäänud, nagu suhtleksn oma vana hea sõbraga. Igati usaldusväärne. Ja alati saame kaubale, nagu sõbraga ikka.
Kui natuke viriseda, siis võiks Järve selveris asuva O tähega poe kohta. Läksin sinna, et osta 5 v stabilitroni , seal kutt andis 7805 stabilisaatori. Pärast seletamist, et stabilitron on kahe jalga sain selle kätteElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Samad sõnad
Kui natuke viriseda, siis võiks Järve selveris asuva O tähega poe kohta. Läksin sinna, et osta 5 v stabilitroni , seal kutt andis 7805 stabilisaatori. Pärast seletamist, et stabilitron on kahe jalga sain selle kätte
transistor[ätt]starline[punkt]ee
Comment
-
tevalo võiks liikuda poodidega tartu poole ka, sest tartu meestel veidi s*it koguaeg postiga tellidaAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
Comment