Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas tasub osta?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas tasub osta?

Peaks koju ka lõpuks ossi soetama, vahel ikka päris raske ilma. Mõtlesin kohe uue osta, mitte kasutatud. Mida arvate sellest ossist siin?
    Äkki kellelgi on, siis tahaks arvamust kuulda.
    ...

See sõna "ühekanaline" ei meeldi...
    Mõnikord vaja sisendit -väljundit korraga vahtida või X-Y funktsiooni kasutada.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kui tasuvusest rääkida, pead päris palju tööd ära tegema.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

GW Instek GOS-310 on 10 MHz ja ühekanaline analoogostsilloskoop.
        Jäägu see Tevalo müügimeeste eriarvamuseks... Ei tea kus see üks kana seal sees on...

Pealegi, minu teada on kõige tavalisemas ostsilloskoobis (nagu seesama) ikka kaks kanalit - vertikaalhälvituse kanal ehk Y-kanal ja horisontaalhälvituse (millel ka laotusgeneraator) kanal ehk X-kanal.

Muidu ta üsna harilik ühekiireostsilloskoop, ise kasutan ka üsna sarnaste andmetega vene riista C1-73. Kui erivajadusi pole, täitsa sobib... Uuena kallis muidugi...
        Elektroonika töötab suitsu baasil.
        Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
        Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Võibolla on mõeldud kahe Y sisendi korraga kasutamist ja X sisendi paneelil puudumist (et on ainult üks eelvõimendi)

P.S kui keegi tahab väga retrot vene ossi näha (mingi utsebnõi , ainult y-sisend ,lampidega) , siis kui jõhvist kolikambrist üles leian ja muud targemat tassida pole võin kokkutulekule kaasa vedada. Tegelt üllatavalt pisike teine aga ka väga saast asi , peab ütlema. Aga võimuehituseks piisas :P
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Originally posted by fre@Jul 13 2005, 23:30
            Ei tea kus see üks kana seal sees on...

Sorry, minu kirjaviga, ei pannud tähele

Comment

QUOTE (fre @ Jul 13 2005, 23:30)
              Ei tea kus see üks kana seal sees on...

Sorry, minu kirjaviga, ei pannud tähele
              Ei, ikka toote tutvustuses sees kohe :lol:

Comment

Ja kuidas siis õige kirjapilt oleks? Õige imo.

Comment

Ma soojalt soovitaks gas620 ossi. Peab hästi vastu ja näitab selget pilti. Nupud on mõnusad.

Mis hinda puutub siis selle hinna eest on ossi küll ja küll, korralik oss maksab niikuinii 30k ja siis vaatad kah et tahaks tegelikult paremat

Niiet proovi veel raha koguda, ehk annab ka hinda alla kaubelda.
                  Tasuvusest rääkides - kui vene telekaid remontida siis vist palju ei teeni kuid kui sa elektroonikas targemaks saad (või juba oled) siis on võimalusi palju ja 8k ei ole ulmeraha isegi väikese projekti eest. 8k on paras tööraha nt. paarikanalise mõõtevõimendi koostamise eest.

ja veel: hoia vene ossidest eemale, elad õnnelikumalt

Comment

Originally posted by Elukaz@Jul 14 2005, 00:48
                    Ja kuidas siis õige kirjapilt oleks? Õige imo.
                    Kahe kanaga ehk kahekanaline,
                    kahe kanaliga ehk kahekanaliline.
                    Nagu härrad soovivad...

Comment

Horisontaalsüsteem
                      • Laotuskiirus 10 mS - 0,1 mS 6 dekaadiliste sammudega
                      • Täpsus ± 5% piires
                      Andestage rumalus, aga milline on laotuskiiruse seos juhtivusega (ühik siimens - S)?

Comment

Originally posted by jan@Jul 14 2005, 01:44
                        Andestage rumalus, aga milline on laotuskiiruse seos juhtivusega (ühik siimens - S)?
                        Võib-olla samasugune nagu ostsilloskoobi seos kanadega...
                        Aga milline on üldse Tevalo reklaamtekstide kirjutaja seos õigekeelsusega? Vigu ja möödalaskmisi on massiliselt.
                        Küllap see müügimehi lihtsalt ei huvita. Kas see nende äriedu ka mõjutab, ei oska arvata.
                        Kahju et ka tehnikafoorumis õigekeelsus hinnas pole ja ühikute valekasutus on nii levinud et uued kasutajadki sellest segaduses. Teeb kurvaks, et ka moderaatorid ei sekku... Võib-olla on see neil keelatud vastavalt Tevalo poliitikale...
                        Sisendtakistus 1 MW
                        See võib ka minu lolli arvuti viga olla, et MΩ asemel MW näitab...

Comment

Miks siis nüüd nii kurjalt, oleme tootekirjeldustega päris palju vaeva näinud. Luban, et ka kanad saavad lähema nädala jooksul välja roogitud. Ilusat suve!

Margus/Tevalo

Comment

[ot]Megafaradid võiks ka ära kaotada.[/ot]

Comment

To: Eggy Siis nägid mu silmad ennem ikkagi õigesti :P

To:fre Ühikute valesti kirjutamise pärast olen rahvast korrale kutsunud küll.

To: karuTEC Mis siis vene ossidel häda on ? Laiatarbe veneossid teevad tunduvalt paremat tööd, kui odavad laiatarbe kaugidaomad.

Originally posted by fre@Jul 14 2005, 02:28
                              See võib ka minu lolli arvuti viga olla, et MΩ asemel MW näitab...
                              Firefox 1.04 näitab igatahes ühikuid õigesti.

Comment

Working...
                              X