Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

esimene ostsillograaf

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

esimene ostsillograaf

vaatasin siin omale ossi ja leidsin selle (kõige odavama tevalost)
    http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...615-027&lng=est

mida sellest arvata? või on äkki kellelgi mõni parem? hind võiks jääda alla 3000.-

Ei tea, kuidas muidu asjaga on aga ekraan on kahtlaselt niru 128x64 ehk pool siis tänapäeva keskmise mobiili ekraanist. Füüsiliselt on muidugi suurem.
    Iseasi, kas peale mänguasjaks olemise temast rohkem kasu on. Signaali kuju "umbes " ju näeb . Sama raha eest saaksid väga korraliku testri või umbes neli kasutatud (korralikumat) vene ossi, mis teevad silma ka odavamatele hiina ossidele. Disain on iseküsimus.

Kantav korralik oss maksab vähemalt 20k ja see ka odavalt saadud.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ei tegelikult ma ei oska mingeid andmeid vaadata eriti, nii, et see oli puhtalt hinna järgi valitud. vene oma ei taha sellepärast, et on kogemused ühe sellisegsa, ja see ei tundunud eriti hea olevat.

sellepärast ootaks ka teie soovitusi. ei pea olema kaassaskantav, kui siisgi mitte ka 1m*1m kast

Comment

Vene omasid ka igasuguseid....
        Aga kaheksakümnendatel juba osati teha...
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

sain ma aru et see on esimesks osiks?siis sobib ntx venelase OML-3L. Ainult et sisendi pesa asemel tuleks BNC panna... ise kasutan sellist isendit ja olen rahul.
          Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
          Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

minu arust R.I.P kasutab sellist vellemani oma. Küsi tema arvamust, saada PS

Comment

Kui töö juures olen, siis kasutan Textronixit :P. Aga muidu ei ole sellel Vellemanni riistal häda midagi (signaali kuju saab kätte, nivood ja sagedused mõõdetud, trigerid ja muu vajalik olemas). Selle raha eest on ossi küll. Kui Mustamäele TTÜ juurde satud võid mul töö juurest läbi astuda ja ise tutvuda antud seadmega (oma silm on kuningas).

Comment

Aga kust saaks vene 1 kanalise ossi ? Või on mõttekam 2 kanaline osta ?

Comment

Originally posted by Lex2040@Sep 10 2005, 10:57
                  1 kanalise
                  Talleggist :P

Comment

kas munad saab ka kaasa ?

Comment

Oleneb kogusest
                      Kui kellegil on ära anda vanu TÖÖTAVAID arvutikõlareid Tallinna piires, siis saatke erasõnum. Peamine oleks et võimendi töötaks.

Comment

kahekanaliline ajab ju keele sõlme

Comment

AITAB NENDEST KURADI KANADEST! Oli üks ja lööv lause ja pole vaja edasi aretada seda! kõrini saab. pdevalt vaatad: "ohoo, post juures, äkki midagi asjalikku" aga EI mingi mula jälle juures. Järgmisele, kes kanadest räägib annan avalduse, et hoiatuse saaks.

Comment

See kanalite arv ei anna mulle ka rahu... Kunagi nimetati horisontaalhälvituse kanalit X-kanaliks ja vertikaalhälvituse oma Y-kanaliks. Ostsilloskoobil kindlasti mõlemad olemas... Mida nüüdisajal kanaliteks nimetatakse, et ühega ka on?
                            Elektroonika töötab suitsu baasil.
                            Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                            Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Kus sa fre elanud oled? Rahvas sõimab kahe kanaliga ossiks nn kahe kiirega ossi. Isegi kõigi lemmikõpetaja TPTs (kes teab, küllap sel tuleb meelde, kes see kõigi lemmikõpetaja on h34r: ) nimetas kahe kiirega ossi vahel kahe kanaliga ossiks.

lisatud: ma ei tea, kas see aadu endiselt TPTs töötab.
                              Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Working...
                              X