Kui transse otsida siis enamasti on müügil sama tähisega transe 2-3 erineva hinnaga. Olen tähele pandnud, et tootenime lõpus on sulgudes kas MBR, SHP-3, DIV või veel mingi kombinatsioon. Mis on nende toodete erinevus? Ja kas kvaliteet on hinnaga võrdeline?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Tevalos müüdavad transistorid
Collapse
X
-
Täpset vastust sellele küsimusele ei ole ka ise saanud, vaatamata esitatud küsimusele kuid loodaks ka ise selles selgusele jõuda.Ja nüüd jutt "ELFA omad on ikka kõige paremad..."loll jutt suhu tagasi, ELFA ise ei tooda ühtki transsi, vaid müüvad kirvehinnaga neid lollile eestlasele, kes alati polegi nii loll, kui eemalt näikse olevat! Nende hindade järgi peaks edasimüüja küll suurema koguse ostusoovi korral lausa ise pakkuma sobivate parameetritega transside valimise võimalust, sest mis siis kui ka võiks ostasooviv inimene vabalt osta näit. mitmesajakrooniseid FETe mitukümmend tükki, ilma, et see mingit majanduslikku langust talle ei põhjustaks, võiks ka kauba pakkuja olla kliendi suhtes natukenegi "mittepohhuiistlik", okey-okey "lolle tulebki tüssata"-see aeg SAAB mööda, nagu elu näitab:
Vabandust: OT
Comment
-
Kliendid/elektroonikud peaksid õnnelikud olema, et üldse keegi viitsib siia väiksesse "täppi" nagu Eesti mingeid detaile sisse tuua. Ja seda vist ka tänu Tevalole, arvan, et poleks seda, poleks ka Elfat. Tood iga väikse taki Venemaalt ntx? Seal odav kõik aga siia vist ei saada keegi sealt, ise pead järgi minema.
Olgu tahan öelda seda, et olgu kallim, aga peaasi et on olemas hea koht kuskohast erinevaid juppe saab ning ka edasimüüja mis neid ka Eesti peale laiali saadab.
Minu arvamus kõigest
Aga öelge mulle kah kuskohast odavamalt saab.
Comment
-
xilinx, ära aja tühja möla.
Mis alusel sa nimetad lolliks jutuks inimeste kogemustel ja maailmapraktikal põhinevaid hindu ? Ma ostan kõik jupid ELFAst, ka siis kui transs on 2x kallim kui Serigos või Oomis. Ma olen loll ? Ei ole, mina pean enda seadmetele garantii andma ja seetõttu ei saa lubada ületembeldatud transse ja kivisid vaid pean leppima originaalidega. ELFAl on korralik ESD praktika, toodete tarnekanal on sertifitseeritud, tarned on kiired ja täpsed. "Muud kanalid" on selleks et päkapikud saaksid odavalt võime ehitada ja telekaremontijad ei peaks tädidele 4 kohalisi arveid kirjutama. Ka neil on maailmas oma koht, mina seda ei vaidlusta. Aga sina ära aja mingit keskerakondlikku juttu, kui raha pole pead odava ja madalama kvaliteediga leppima. Nii lihtne see elu ongi.
vastuseks littleantile: kui tahad korralikku, siis vaata transi tootjafirmat - Motorola, Philips - ok. Hui nam semiconductors - BS. Korraliku firma transid ja kivid vastavad datasheetidele, nurgataguste tootjate omad ei vasta.
Comment
-
Originally posted by littleant@Mar 30 2006, 09:21
et tootenime lõpus on sulgudes kas MBR
Comment
-
Originally posted by KaruTEC@Mar 31 2006, 08:23
vastuseks littleantile: kui tahad korralikku, siis vaata transi tootjafirmat - Motorola, Philips - ok. Hui nam semiconductors - BS.
Aga mille järgi sa ise eristad millist osta? Küsid poes tootjaid? Või ostad neid MBR tähisega?
Comment
-
Julgeks vastu vaielda- pole see Eesti nii väga väike täpp midagi, elektroonikatööstused kasutavad ikka päris normaalse koguse juppe.Aga Tevalo ega ka teised ei taha endale midagi lattu seisma võtta, sellest ka sellised hinnad Elfast.
Toon näite - Tevalos näitas jupi olemasolu laos aga jupp tuli Elfa pakendis.See pole üksik näide , vaevalt minu tellitavad jupid siis alati otsa kohe lõpevad.
Üleüldse praegu pliivabad jupid suur defitsiit.
Comment
-
Püüaks veel teemas olla
Kvaliteet ei ole hinnaga võrdeline. Samas, igal asjal on oma hinnapiir, millest allapoole minnes hakkab võit kokkuhoius olema väiksem, kui hävimine praagiprotsendi ja tarnemurede tõttu (ei ole lihtsalt majanduslikult võimalik hoida teenuse/toote kvaliteeti). Kus see piir täpselt on, sõltub nii konkreetsest asjast kui ka konkreetsest ostjast. Mõnel on aega kontrollida üle kõik ostetud transistorid, mõni nokitseb enda lõbuks ja tal pole kuhugi kiiret, mõnel on leppetrahvid tähtaja ületamise eest...
Kuna on erinevaid ostjad, siis hoitakse müügis ka sama marki, kuid erineva päritoluga asju erinevate hindadega, mitte ei hakata neist odavamait valima - iga ostja teeb oma valiku ise. Parandage mind, kui eksin.
Kui on vähegi suurem kogus, ma arvan, võid alati küsida allahindlust.If you think education is expensive, try ignorance.
Comment
-
Kui transse otsida siis enamasti on müügil sama tähisega transe 2-3 erineva hinnaga. Olen tähele pandnud, et tootenime lõpus on sulgudes kas MBR, SHP-3, DIV või veel mingi kombinatsioon. Mis on nende toodete erinevus? Ja kas kvaliteet on hinnaga võrdeline?
Lisan veel abiks detailide peal olevate logode tähendused.
Comment
-
see pole päris see, mida mina mõtlesin. Need sinu märgikombinatsioonid on toote väljaarendaja tüübitähiste süsteem (nagu venkudel KT, D, KP).
Küsisin ka otse Tevalost ning vastus oli selline:
Need laiendid tähistavad eri tootjaid ja meie tarnijaid. MBR ja DIV otseselt tootjat ei näita, võivad olla erinevat päritolu. Kui soovite täpsemalt teada, tuleks iga konkreetne asi üle küsida, siis vaatame järgi.
Comment
-
see et erinevatel tootjatel erinev hind söltub paljudest asjaoludest, ja siin ei ole Elfa ega Tevalo mingi erand. ka Arrowis, Digikeys Mouseris jne vöib leida sama juppi eri valmistajailt ja enamasti on ka hind erinev.
kvaliteedi koha pealt ei oska midagi öelda, sest praktiliselt ei telli Elfast, möttetult kallis koht. kes seda veel endale teadvustanud ei ole siis soovitaks soojalt tutvuda: www.schukat.de - ka eestisse saadavad.
Comment
Comment