Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mp4 player

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mp4 player

Ostsin siis endale "mustalt turult" mp4 mängija. Kui arvutiga ära ühendasin ja failid peale vedisin ning kuulata proovisin, siis lõi ette sõnum : No files. kuigi failitüüp on õige.
    Siis susisin edasi mp4 menüüs, sealt panin online mode----> multi drive. ühendasin arvutiga ära, ette lõi ketas f ja g. f oli ainult mingi 17mb suur ja siis g oli 983mb. 17 megabaidisele sain paar lugu panna ja hiljem hakkas mängima ka kuid, suuremamahulisel ei näidanud midagi.

Äkki kellelgi on kogemusi või nõuandeid anda mulle.

Ette tänades

Vs: mp4 player

Kust selle toote ostsid? Palju maksis?

Comment

Need "musta turu" mängijad pidavat reklaamiks välja käima rohkem mälumahtu kui neil tegelikult on. See 17 mega vms võib olla sul reaalne maht ja ülejäänud virtuaalne aga näiteks ennem lahtivõtmist (kui siiski) ei oska sedasi kindlalt öelda.
      Kaku asi lahti või proovis kõigepealt neid ilmuvaid kettaid arvutis formattida või sedasama proovida teha masina enda menüüs.
      Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
      Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Ostsin Soovis oleva kuulutuse peale ühelt tüübilt. Pidi olema kolm päeva vana ja 4GB, 4 GB kleeps oli ka peal ja maksis 1600kr. Tekitas nati kahtlust küll, kuid otsustasin riskida. Ma arvan et tegelikult on mälumaht 1GB. Kuid miks ma ei saa seda kasutada
        Niuks..

Comment

Ära arva enne midagi kui oled teinud sobiva formati.
          Mis OS-i kasutad?

Comment

Mul on nii, et kui ma panen mp4 mängija menüüst--- online mode---- encrypted, siis ainult näitab et on mingi 949mb... nii kui ma samast kohast panen Multi drive, siis arvutis näitab, ketast f ja g üks on 17 mb ja teine on üle 900 midagi. ja kui ma panen Normal mode, siis näitab et mälumaht on ainult 17mb.

Comment

Working...
            X