Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ventilaatori aegrelee

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ventilaatori aegrelee

Tere!

Seoses vannitoa ventilaatori töö lõppemisega ostsin uue ja panin ka üles. Lae pealt avastasin relee: eest ja takast.

Kas keegi hea inimene aitaks selle programmide ja ühendamisega?

/Edit parandasin oma hooletusest valesti kirjutatud lingi ära
    viimati muutis kasutaja YRO; 16 m 2007, 18:07.
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Re: Ventilaatori aegrelee

manual &#228;kki? V&#245;i siis &#252;tle ventika t&#228;pne t&#252;&#252;p, firma jmt, et saaks leida infot.
    Oma ventikal (mis sai sauna pandud) oli korralik manual kaasas. Mis sest, et vigane eesti keel (masinaga t&#245;lgitud) ja ainult 1A4, aga pildid olid olemas, kuidas &#252;hendada.

Comment

Vs: Ventilaatori aegrelee

Ventikaga pole probleem, probleem on selle releega, mille leidsin. Elektrimees peaks vist midagi nendelt kirjadel välja lugema küll.
      Minu DIY blogi

Comment

pildid on ühesugused ju, ilmselt sellel teisel ongi kogu tarkus. A1 ja A2 on mähise otsad igatahes

Comment

minu arusaamist m&#246;&#246;da tuleks panna A1 pidev faas, A2 null, B1 valguse l&#252;liti tagant. A2 ja X1 omavahel kokku. Ventika l&#252;litamiseks kasutad &#252;ksk&#245;ik kumba (v&#245;i m&#245;lemat) relee kontakti, kontaktide asetus k&#245;ige vasakpoolsemal joonisel. Programmiks kas 21 v&#245;i 22 (s&#245;ltuvalt sellest, kas tahad et ventikas hakkaks k&#228;ima kohe kui tule p&#245;lema paned v&#245;i alles siis kui tule &#228;ra kustutad). Ventika t&#246;&#246;aja p&#228;rast tule &#228;ra kustutamist keerad nupust oma vajaduse j&#228;rgi.

Comment

Vot sellist vastust ma enam-vähem ootasingi. Aitäh!

Lahendus, et pärast tule kustutamist läheb vent tööle, on tore. Aga krt ta teeb seda ka siis, kui hambaid pesema lähed.

Peab vist ikka eraldi lüliti alla viima vendi. Kas siis käiks ühendus samamoodi?
            Minu DIY blogi

Comment

Pane lüliti asemele seina peale kuskile nupp... Kui vaja, siis vajutad nuppu ja asi toimetab oma aja ära.

Comment

Krt see on kah hea mõte
                Minu DIY blogi

Comment

Working...
                X