Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Testril juhe katki

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Testril juhe katki

Sai paar kuud tagasi ostetud tevalost DVM890L digitaaltester. Nüüd täna hommikul järsku leian et üks juhe on otsa küljest lahti ja endal mul seda ei õnnestuks kuidagi sinna tagasi saada.
    Ideaalses olukorras oleks mul tsekk ja ma laseks tevalol juhtme ära vahetada, aga probleem on selles et tsekki üles ei leia :'(
    Äkki mind usaldatakse ja vahetatakse see juhe ikka ära? Ja kui ei, siis kui palju maksab uus juhe sinna?

Tðekk on alati kasulik alles hoida, aga mine tea, ehk vahetavadki.
    Teisest küljest, kui juba mõõtmisega tegeled, siis võib arvata, et tegeled ka tinutamisega. Mõni minut tööd ja asi korras, poeskäimine võtab palju rohkem aega. Ja ega seda uutki juhet tea, jäädki lõpuks poe vahet pendeldama .

Comment

Jah, paranda ise selline tühine asi ära.

Comment

See on katkine sellisest kohast, et teda on suht võimatu parandada.

Comment

kust ta sul katki siis on ???

Comment

See ots, mille sa asjadele külge paned... Sellel on selline kõrgem "säär", mille põhjas on see kontakt. Ehk siis see koht kuhu ma ta joota saaks on selle "kõrre" põhjas ja sinna ei saa ligi.

Comment

... see koht kuhu ma ta joota saaks on selle "kõrre" põhjas ja sinna ei saa ligi.
              Ehk annab ikka lahti keerata. Otsik on ju metallist ja plastik osa on peos. Ei tahaks uskuda, et asi on kokku sulatatud või liimitud.

Comment

Aga ta on.

Comment

Näpitsad kätte, kangutad lahti...
                  Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

tevalos peaks neid juhtmeid myygil olema. Tuttav sai sealt sellised millel "säär" oli täis valatud.
                    Estonia up-010 stereo HI-FI + Estonia um-010 stereo HI-FI + 2x 35AC-021 + Sound Blaster Audigy Platinum.

Comment

Mul läks see ka samast kohast katki. Võtsin näpitsatega metallist ning keerasin ja väänasin kuni oli lahti(katki). Pärast liimisin kokku tagasi.

Comment

kergem oleks ju väike lisa investeering teha ja osta korralikud silikon juhtme mis peavad ka vastu.

Comment

tean küll seda "säärega" juhet... ja tõepoolest see ei käi lahti, sest on kinni liimitud... võibolla ainult siis kui see liim on panemata unustatud ja milleks üldse jamada nende digitestritega... mul ikka vana vene osutiga riist ja kui juhtmeid vaadata, siis saaksite natuke hirnuda ... originaaljuhtmed on ammu kadunud... see instrument on aastast 1974 ja töötab siiamaani laitmatult. Ainus puudus on see, et asi on natuke suurevõitu
                          ...

Comment

Working...
                          X