Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

relee

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

relee

Mille järgi aru saada mitmes jalg on?

Ühes teemas öeldi, et peaks olema selline relee: (DPDT 5v Relay (Aromat DS2YE-S-DC5V works))
    Kas see sobiks? http://www.oomipood.ee/index.php?t=k...ARNELL_4219582
    Teema ise http://www.instructables.com/id/EL5BXP07QCEP286H5P/

Vs: relee

Ei süvenenud sinu ehitusprojekti, aga 5V DC tuleb antud releel rakendada 1. ja 16. koivale, jäävad teistest koibadest erinevalt rohkem otsa poole (vahe suurem), siis hakkab relee lülituma. Halvim, mida kogemata teha saad, lased 5V lüliti otstele, mis on parasjagu kontaktis (lühis). Oomipoes juuresoleval datalehel kõik andmed ja pildid näha.

Comment

Seda küll aga ma tahaks teada mille järgi saab aru mis jalg on mis? relee on ise 8 jalaline aga seal ütleb näiteks 13 jalg jne fv

Comment

Esmalt postitatud katkine poolt
        Seda küll aga ma tahaks teada mille järgi saab aru mis jalg on mis? relee on ise 8 jalaline aga seal ütleb näiteks 13 jalg jne fv
        Kui datapilt ei ole piisav, siis aitab oommeeter. Rakendusmähis näitab mingit takistust, kindlasti aga mitte täielikku lühist ega ka mitte lõpmatust!
        Võid ligilähedase takistuse enne oommeetriga mõõtmist ka välja arvutada, datalehel rakendusvool ja pinge kirjas. Abiks oomi seadus.

Comment

Väga vabandan... Järgmine kord kontrollin ikka, kas datasheet on olemas.

1 küsimus veel.. seal oli, et emitteri - jalad lähevad dioodi - jalga, emitteri + jalad lähevad ic-sse ja dioodi + jala otsa läheb takisti, seega kuhu läheb dioodi - jalg ja kas takisti läheb + rööpasse?
          viimati muutis kasutaja katkine; 22 m 2008, 19:05.

Comment

Võibolla võiks keegi mõne lehe anda, kus on kirjas transistorite asendused. Ma tean, et elfa kataloogis vict oli kah midagi sellist kirjas aga mõnda netilehte võiks ikka teada.
            Ootan veel vastust ledi kohta

Comment

Working...
            X