Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tda7294 jahutus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tda7294 jahutus

Tegijad kes siis on teind selle kivi baasil võimu et siis kui suurt st. mitme ruut cm. radikat kasutasite, ja paluks ka materjal kas valgevask tuuraluminiium jt.
    Ise arvutasin ja sain lihstalt jubedad numbrid, ei teagi ennem kah arvutanud kõik õieti läind aga nüüd ei tea kas pea sassis või midagi muud
    aga jah kes teind need teavad vastata kah....tänud ette

Millegipärast arvan et oled õieti arvutanud . See kivi tahab KORRALIKKU jahutust saada.
    Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Nuh korraliku jah, eriti kui ma tahan teha pasiiv jahutusega

Comment

äkki oleks keegi nõus tegema 5 min tööd selle nimel et arvutada jahutus TDA7294 kivile ???
        ma enda mõistuses kahtlen väga julmalt juba :-/
        ja kui jõhker on siis jõhker jääb küsimus pidama

Comment

Mina olen läbi ajanud 10x10cm metallitükiga (algselt oli ukselukku kaitsev metallplaat) ja ajas nagu asja ära :
          Kuid jällegi igaks juhuks lisan, et ise ma enda arust loll ja sellest võib väheks jääda, kuid too kord ajas asja ära
          transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

Hankige kuskilt mingi protsessori radikas koos ventiga! Passiivsega läheks väga suureks ja kolakaks.

Comment

Hankige kuskilt mingi protsessori radikas koos ventiga! Passiivsega läheks väga suureks ja kolakaks.
              jaa ise mõtsin kah sedasi
              muidgi variant ainult seda kasutada testimise käigus
              muidu ei tahaks eriti teha ventikaga
              lärmakas
              tead mõnikord öösel ikka ei viitsi päris makki välja lülida või kuulad äästi vaikselt muusikat või nioh mida iganes siis see tuule vuhin viskab ükskord üle kah juba
              muidugi saa arvuti prose jahutusega üle oma 2 kivi ära jahutatud

Comment

Ega see vent ei pea radikat ära puhuma, paned parajal kiirusel tööle, et ei undaks ega sahiseks .
                Head susserdamist !

Comment

võid teha ka automaatse jahutuse
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Või LM317 -ga, endal PC toitekas sees: termotakisti määrab ära juhtotsale mineva pinge ( mida suurem temp, seda suurem pinge ) ja vendi kiiruse.
                    Head susserdamist !

Comment

ei nujah kõige peale juba mõeldud
                      aga ikka vist kasutan pasiiv jahutust, või isegi kui mitte siis tekkis see küsimus huvi pärast
                      aga ja eks näis pean veel asja läbi kaaluma ja vaatama kuda siis kastiga lood on, et kui ruumi jagub siis pole hullu :P

Comment

Mul ühel paberil oli kirjas 600 ruutcm radikas.

Comment

Working...
                        X