Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tv kaart gigabyte gt-p8000

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tv kaart gigabyte gt-p8000

Tere!
    ostsin siis sellise isendi Aga nagu ikka nende seadmetega ei suuda kuidagi kohe õiget pilti ettte võttta... analoogis kanal 2 pildi peaaegu saab mingi keskmise pildi aga etv vväga nigel ja tv3 ei võta üldse rääkimata digitaalse signaali vastuvõtust mis on täielik null. Ise asun Tartus Ropkas, et selles mõttes ei ela kuskil metsas ja tamme mast ka meil ju olemas.. Tahaks teada, enne kui välja vahetan, et kas on mõtet mingi antenn osta sellele? olen ise vaatanud ja tunduvad suht kallid olevad need väliantennid. ja kui see panna siis kuidas tuleks arvestada füüsikaliste tegurite nagu nt signaalikaoga pikas juhtmes ja kas mingit võimendit oleks ka vaja, või siis tõesti saax kuidagi tavalise kaasa antud antenniga mingi võimendit rakendades hea pilt ikkagi kätte saada?
    Aitähh

Vs: tv kaart gigabyte gt-p8000

Aga proovi tavalise toa-antenniga, ehk on abi!
    Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

effe - kas oli toaantennist abi? kirjuta siia ka mismoodi lahenduse leidsid (kui leidsid). endal tuleb ilmselt varsti sama jamamine, siis on hea, kui keegi on juba lahendand probleemi

Comment

Tere!
        No sain asja korda. Ütlen veel selgituseks, et pm see antenn mis kaasa anti ongi peaaegu nagu toaantenn.
        Niisiis leidsin lahenduse sellega, et ostsin tiigi tänava poest endale algul suht turuka välimusega vene antenni, mis oli seal vist igavesti seisnud ja tolmu kogunud + ei ole vist osatud toda kokku panna kahe lihtsa kruviga: vertikaal traadiosa pole keskmise vertikaalsete traatidega ühenduses, mis olid nööriga kinni Igatahes seal peal oli kleeps et antennivõimendi ja värki, mida ma kindlasti tahtsin et oleks. Ja siis viisin kodu ostsin 9m sati kaablit. ning siis hakkas kokku panemine, kõik oli täiesti kasutamata, pakendis ja värki, ainult et antennivõimendi kleeps oli maha võetud aga ok... Juhend ja pildid täiesti vene keeles, mida maimõika, aga sellex on ka meil mõistus Siis panin kokku, seal oli võimalus panna neli horisontaalset riba ka peale, aga see plastik ei läinud kuidagi sinna kinni. Tal oli antenni keskel mingi plastik karbike kuhu panin juhtme mingi väixe kiibi külge kust kiibi teisest poolest mingis poolis indutseeriti signaali kahest kruvist saadud ühenduse kaudu. Siis teisel poole läx juhe antenni otsa sisse, kus oli kiip ja ka juhe adapterist. Pm on võim seal adapter koos antenni isa otsaga ja sinna plastikusse sisse topid skeemi külge ka enda antennist tuleva juhtme. Loodan et saite aru...
        Nonii testimisel ilma võimuta. oli pilt TÄPSELT sama mis tolle tv kaarid antenniga, ainult kanal 2 tuli, digist ei tulnd midagi, siis, panin võimu taha, ja analoogist leidis kõik kolm kanalit üles, aga kanal 2 jaox oli liiga palju võimu samas etv ja tv3 jäid segasex. Ja siis mõtlesin et ahh vittu ei saand tööle. Ja panin lambist digi peale ..... ja vollaaaaaaaaa Mates!!!! kõik kanalid selged nagu kristall ,nii et mul võimendiga antenn võtab välja ainult digikanaleid, mida ma tahtsingi. Aga ilmselt läheb tv kaart vahetusse sest sellel pult ei tööta ja hääl kukub välja sünkroonist...
        Edu!
        Üritan pilte ka teha, et näexite. A ja antenn maxis 145 joppas sest sellist teist ma sealt ei leidnud... mis olex nii horisontaalne kui vertikaalne kui ka suur piisavalt ja näex tark välja ning oleks võimendiga....

Comment

ohh joppas leidsin elfast päris sarnase:

ainult tagant see võrestik on tihedam ja äärtest ettepool murtud nii 10-15 cm. Ja kui panete hästi tähele on keskel nelja nö sipelga peal horistontaalsed traadid veel omakorda, noid ma sinna ei toppinud
          Muidu jah sama antenn, maitea ainult kas sellel võimendi ka

Comment

Siis on kõik hea kui korras on!
            Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

Endal sama kaardiga sarnane jama. Pmtst signaal pidevalt kõikus. 100% ja 10 vahel.
              Lahenduseks oli see, et jootsin selle väikese teleskoop antenni otse plaadile.
              Kõik probleemid lahendatud. Nüüd pidevalt 100% signaal.
              Signaali headus tuleb sellest, et elan korter majas, 4ndal korrusel ja aken on valgjärve poole .

Comment

Working...
              X