Vs: Kaitsmete vahetamine
Ma ei hakka selle RVK punkti praegu otsima.
Kuskil riiulis on mul raamat, kus sellest pikalt juttu. Ja kui huvitab vaata RT-st.
Üle 10 aasta ajasin ma sealt tekste taga, koos juristidega. Aitab küll.
Ma siin kirjeldasin seda juhust kui katkeb sisenev null soon.
Potentsiaali ühtlustust tehakse või ei.
Just valmib uus TÜ keemiahoone. Vaatame kuidas seal lood on.
Vanas oli tõmbekappide ja seal sees olevate veekraanide vahel 180 volti.
Kohalik maandus lubab enne kaitse rakendust usna kõrget pinget maa suhtes.
Ja see kandub kaitsemaandust pidi tagasi kõikidele seadmetele.
Kui maandus on näiteks 5 oomi (üsna raske saavutada) ja vool 25 A on pinge juba 125 volti. Ma usun et elektrikud on proovinud kuidas selline pinge meeldib.
Kui me kontrolliksime kaitsemaanduse potentsiaali koormamata maanduse suhtes (sisuliselt ilma vooluta maakontakt), siis on võimalik seada nt RVK väljalülitumine.
Kui me tegime FI-s ohutus eksamit siis EE pea*** väitis otse, et kogu ohutus on vajalik ainult selleks et kui keegi surma saab, siis on olemas allkiri ja ülemus ei ole süüdi. Et kodus võite mähkida juhtmed ümber käte ja pista võrku.
Ma päris nii ei arva. Ma ei tahaks et inimene vannitoas lihtsalt surma saab sest ta ei teadnud.
Seepärast ma siin sellest ohutusest räägingi.
Ilmselt on kortermajas sellise testmaa omamine raskem aga oma maja keldris võiks üks selline abimaa ikka olla.
Või on selles midagi väga paha?
Esmalt postitatud mesilane poolt
Kuskil riiulis on mul raamat, kus sellest pikalt juttu. Ja kui huvitab vaata RT-st.
Üle 10 aasta ajasin ma sealt tekste taga, koos juristidega. Aitab küll.
Ma siin kirjeldasin seda juhust kui katkeb sisenev null soon.
Potentsiaali ühtlustust tehakse või ei.
Just valmib uus TÜ keemiahoone. Vaatame kuidas seal lood on.
Vanas oli tõmbekappide ja seal sees olevate veekraanide vahel 180 volti.
Kohalik maandus lubab enne kaitse rakendust usna kõrget pinget maa suhtes.
Ja see kandub kaitsemaandust pidi tagasi kõikidele seadmetele.
Kui maandus on näiteks 5 oomi (üsna raske saavutada) ja vool 25 A on pinge juba 125 volti. Ma usun et elektrikud on proovinud kuidas selline pinge meeldib.
Kui me kontrolliksime kaitsemaanduse potentsiaali koormamata maanduse suhtes (sisuliselt ilma vooluta maakontakt), siis on võimalik seada nt RVK väljalülitumine.
Kui me tegime FI-s ohutus eksamit siis EE pea*** väitis otse, et kogu ohutus on vajalik ainult selleks et kui keegi surma saab, siis on olemas allkiri ja ülemus ei ole süüdi. Et kodus võite mähkida juhtmed ümber käte ja pista võrku.
Ma päris nii ei arva. Ma ei tahaks et inimene vannitoas lihtsalt surma saab sest ta ei teadnud.
Seepärast ma siin sellest ohutusest räägingi.
Ilmselt on kortermajas sellise testmaa omamine raskem aga oma maja keldris võiks üks selline abimaa ikka olla.
Või on selles midagi väga paha?
Comment