Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Suurima valikuga tv antennipood Tartus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Suurima valikuga tv antennipood Tartus?

Oskab keegi soovitada suurima valikuga antennipoodi Tartus? Vaja Valgjärve mastist DVB-T e. ZOOM TV signaal kätte saada 66km kauguselt.
    Hea meelega ostaks könig-i ANT-UHF70-KN antenni aga siiani leidnud ainult müügikohad, kus see antenn ainult tellimisega.
    20+ aastat elfafoorumis

Vs: Suurima valikuga tv antennipood Tartus?

Otsi Triax unix 100 antenni. Siiamaani olen lugenud vaid kiidusõnu. Kiidan ka ise . 83 km kauguselt pilt ees.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Hea valik ja asjatundlik nõuanne on alati leidunud Puiestee 81 TV/satipoest.
      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Aitäh info eest. See Triax unix 100 oleks kindlasti väga hea aga kardan, et sellele antennile seinakinnituse organiseerimine oleks keeruline (antenni eeldatav suund seinaga peaaegu risti). Pööningule ehk saaks panna aga see pole siiski vist parim lahendus.
        20+ aastat elfafoorumis

Comment

Minu andmetel on praegu kohe laos seda antenni ANT-UHF70-KN Tallinna firmas ABC Antenn OÜ. Hind on ka väga hea 875.00 EEK võrreldes firmadega kus saab seda ainult ettetellimisel. Panen siia ka lingi: http://www.abcantenn.ee/?sisu=tootek...mid=2&kat=1026
          Saadavad ELS Postiga järgmiseks päevaks kohale.

Comment

http://www.serigo.ee/ - kahjuks küll online pood aga asjalik! ise olen ka tartust ja kohapeal siin küll kuskil midagi võtta ei ole isegi toaantennidega on jama
            Puhta tuleviku nimel! www.tasutaenergia.ee

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt Vaata postitust
              Hea valik ja asjatundlik nõuanne on alati leidunud Puiestee 81 TV/satipoest.
              Minu andmetel Puiestee tänava pood on kolinud Turu tänavale vana Tirsi juurde. Täpne aadress:
              Tehase 23 (Tehase-Turu nurgal, sissekäik Turu tänava poolt)
              Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Working...
              X