Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jootejaam VTSSC40N

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: jootejaam VTSSC40N

Ma ostsin sellise http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=VTSS4
    Mina leian et selle raha eest oli hea ost. Juhe on küll veidi jäik ja jäme, kolb läheb kauem soojaks kui tahaks. Käepide soeneb imelikult palju.
    Aga kuna tööd sellega ei tee ja raha rohkem polnud, siis minu vajadused see rahuldab. Jootejaama valisin just selleks, et vahest on vaja tundaega midagi nokitseda ja tavalist kolbi ei viitsi ju koguaeg seinast välja kiskuda.

Mina ei pooldaks ütlust et enne osta jootekolb kui see vellemanni jaam. Ikka 2 eri asja, olenevalt vajadusest.

Comment

Re: Vs: jootejaam VTSSC40N

kallis Served. Jootekolbi ei peagi seinast välja kiskuma koguaeg. Tuleb lihtsalt korralik osta. mul eelpoolmainitud Welleri kolb rahulikult ka pool nädalat jutti sees olnud. ja üle 14h jutti töödki teinud temaga. oma raha igati väärt.

Comment

Minu poolt võib teema lõpetada, jootejaam käes ja hetkel igati rahul
        Kolb on hea pisike. Igat sorti otsikuid sain kah ja tagavara kütteelemendid.
        Kuumapuhur on kah asjalik, SMD asjad tulid ilusti kiirelt plaadilt maha ja ka läbi-augu komponendid. St puhub ikka kuuma õhku mitte sooja.

Ainuke asi mille üle võib nuriseda on see, et sel isendil pole sellist toitelülitit, mis kogu jaama välja lülitaks tänu kuumapuhuri elemendi jahutusfunktsioonile, kuid selle lisamine pole mingi probleem. Karp on kah natuke suur aga küll ära mahub ja toite pistikule peab ülemineku ostma.

Comment

Esmalt postitatud ints0000 poolt
          Minu poolt võib teema lõpetada, jootejaam käes ja hetkel igati rahul
          Kolb on hea pisike. Igat sorti otsikuid sain kah ja tagavara kütteelemendid.
          Kuumapuhur on kah asjalik, SMD asjad tulid ilusti kiirelt plaadilt maha ja ka läbi-augu komponendid. St puhub ikka kuuma õhku mitte sooja.

Ainuke asi mille üle võib nuriseda on see, et sel isendil pole sellist toitelülitit, mis kogu jaama välja lülitaks tänu kuumapuhuri elemendi jahutusfunktsioonile, kuid selle lisamine pole mingi probleem. Karp on kah natuke suur aga küll ära mahub ja toite pistikule peab ülemineku ostma.
          Millise ostsid ja mis maksma läks?

Comment

Sellise, Hiinas tehtud küll, aga ehk peab vastu. Garantii on aasta.
            Maksis ca 1600 eek. Saab ka natuke odavamalt, aga siis ei saa tagavara asju ja kolvi otsasid kaasa. DHL tõi kohale. Muidugi toll oli kohe mures, et mis seal pakis on jne, kuid see asi sai kiirelt korda aetud

Vaatasin ka mis karul kõhus, enamuse ruumi võtab see õhupump ja trafo alla oleks ilus ikka distants puksid panna, hetkel on lihtsalt pikad kruvid ja trafo toetab mähiseid eraldavale plastikule.

Comment

Vs: Re: Vs: jootejaam VTSSC40N

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
              kallis Served. Jootekolbi ei peagi seinast välja kiskuma koguaeg. Tuleb lihtsalt korralik osta. mul eelpoolmainitud Welleri kolb rahulikult ka pool nädalat jutti sees olnud. ja üle 14h jutti töödki teinud temaga. oma raha igati väärt.
              Sel juhul vabandan. Rääkisin sellest millega mul kogemus on olnud. Ei ole eriti palju olnud raha et osta korralikku proffi tehnikat, kuid jagan sedagi mida mul jagada on.

Comment

ints0000, kas oled siiani rahul selle jootejaamaga? Vaja endale ka üks osta. Vaja veel ka kuumaõhupuhurit. Vaatasin, et see oleks parim lahendus hetkel. Või keegi soovitab mõnd teist komplekti, mis ei maksaks kokku üle 2000.- eegu. Igapäev ei oleks vaja kasutada, seega mingit väga kallist asja ei taha.

Comment

Ma olen vähe kasutanud, kuid siiamaani kõik toimib
                  Jootekolb kätt ei kõrveta, käepide läheb leigeks ainult, otsikud on ka norm, ots kuumeneb väga kiirelt.
                  Kuumapuhuriga asjade jootmise kohta ei oska midagi öelda, pole proovinud veel, asjade maha jootmisega polnud probleeme.
                  Ainuke asi mille lisasin oli toitelüliti(ilma selleta jääb elektroonikale pinge peale), kuna ma ei viitsi koguaeg seda pistikust välja kiskuda.

Pisem variant on kah e-bay-s müüa, sellel on siis õhupuhur ka seal kuumapuhuri sees, minu omal on membraaniga pump ja asub jaama sees.
                  Selle isendi valisin sellepärast, et sellega sai tagavara kütteelemendid ja otsikute komplekti kaasa. Väiksel seda ei pakutud. Lisaks väiksel ei saa jootekolbi eraldi välja lülitada!

Muideks toll tunneb kah asja vastu huvi kuid mingit maksu ei võta.

Comment

Oleks sa vaid paar kuud hiljem tellinud oleks kohe kõik maksud makstud saanud nüüd ju jälle tollibaba limiit 25 euri peal

Link oli katki
                    Äkki viitsid veel öelda mis jaamaga tegu?
                    viimati muutis kasutaja surfer; 23 m 2010, 20:17.

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt Vaata postitust
                      Pigem siis juba WHS40. Ise kasutasin mitu aastat seda ja rahu, vana masina võid saada kuskil poole hinnaga minu käest kui huvi on.
                      vana masin ka whs40?

Comment

Minu oma on selline.
                        SMD Rework Soldering Station 852D.

Comment

Working...
                        X