Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Abi vaja: CMOS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Abi vaja: CMOS

On olemas (vana nõuka) 561KP11 (kirillitsaP!). Kuna multipleksoritega tegemist, siis ehk keegi annaks viida, kus kirjeldust leida. Olen siin mõnest olemasolevast kohast otsinud, aga pole leidnud. Kirillitsa klaverit ka pole. Oleksin tänulik.

Vs: Abi vaja: CMOS

start->run->charmap (seda siis windowsi puhul) ja võta sealt kirillitsa tähed ning edasi www.google.ru näiteks.

Comment

Справочник микросхемы КМОП серий 164, 176, К176, 564, 561, К561, 1561, К1561, КР1561

Ehk see? 561КП11 ei leidnud.
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Tänan, aga Win-iga olen elus korra Tetrist mänginud. Kindlasti saaks ka Linuxile kirillitsa, aga kui seda on
        kord aastas vaja, siis pole mõtet. Pealegi vene juppide arv väheneb kiiresti.

Ja selles ongi häda, et tuntud kohtades ei ole. KP1 ja 2 on, aga 11 on reaalselt olemas.
        Tänud ka Vasaraonule!
        viimati muutis kasutaja Shele; 15 m 2010, 16:04. Põhjus: Vasaraonu kiire vastus

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitust
          Kindlasti saaks ka Linuxile kirillitsa
          Ma praegu eesti keelse Ubuntuga ja
          Бесплатный русский транслит translit.ru - конвертер и переводчик текста из латиницы в кириллицу и наоборот. Идеальное решение для транслитерации. Выручает при отсутствии русской раскладки клавиатуры. Множество функций, декодер почты, конвертер кириллицы. Helps to convert latin characters in to cyrillic characters and vice versa having no keyboard with russian or ukrainian character set.

toimib kenasti. Ehk on abiks.

КП11 lääne analoog on IN74HC257
          viimati muutis kasutaja vasaraonu; 15 m 2010, 16:46.
          Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
            Ma praegu eesti keelse Ubuntuga ja
            Бесплатный русский транслит translit.ru - конвертер и переводчик текста из латиницы в кириллицу и наоборот. Идеальное решение для транслитерации. Выручает при отсутствии русской раскладки клавиатуры. Множество функций, декодер почты, конвертер кириллицы. Helps to convert latin characters in to cyrillic characters and vice versa having no keyboard with russian or ukrainian character set.

toimib kenasti. Ehk on abiks. ...
            Mul ka (Gentoo) Linux ja kasutan sedasama, täna aga avastasin http://www.google.ru
            kavala viguri: Klikates nuppu "Мне повезёт!" ilmub otsingusõna akna ja "Поиск"-nupu
            vahele klaviatuuri ikoon. Sellele omakorda klikates avaneb venekeelne klaviatuur, mille
            abil on ka lihtne kirillitsat saada. Võib klikkida tähti sellel või ka siis juba selle lahtiolles
            tekivad vene tähed oma klaviatuurilt otsingusõna aknasse (see siis vastavusena ekraanil).
            Elektroonika töötab suitsu baasil.
            Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
            Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Tänud! Saime ilmselt kõik targemaks. Asi oli siis selles, et see polnud enam 4000 seeria analoog, vaid
              ühtse, 74 seeria analoog. Asi on 4X mux 2 > 1 . Kahjuks just see, mida pole vaja (1X mux 8>1).
              Ma paneks ehk selle nüüd kinni, aga klaviatuurivestlus võiks olla kusagil mujal ja jätkuda huvitavate kogemustega.

Comment

Working...
              X