Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Oomipoes müüdav (phono)eelvõimendi.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Oomipoes müüdav (phono)eelvõimendi.

Kas oskab keegi laita/kiita Oomipoes pakutavat pisikest eelvõimukarpi? Poole odavam, kui NAD PP2, aga kas ka poole hullem? (Läheks kasutussse mitte just kõige audiofiilsemas keskkonnas...)
    fotokolakoguja

Vs: Oomipoes müüdav (phono)eelvõimendi.

Kui ise vihjad, et kasutuskoht pole nõudlik, siis miks mitte. Reeglina pool hinda poolt kvaliteeti ei kärbi.
    Natuke nalja ka - "Noor Tehnik" Küsib Elfa foorumis Oomipoe kauba kohta

Comment

Õnneks pole mu kasutajanimi jutumärkides ja õnneks pole see ka O. Pood.
      fotokolakoguja

Comment

Ise ostsin pillipood.ee st sellise asja asemel Behringer Xenyx 502. Täielik overkill televiisori, arvuti ja võimendi ühendamiseks aga töötab ilusti ilma igasugu moonutusteta. Sinu näidatud asjast ainult paarsada kallim on selle Behringeri mingi kloon "the tmix 502" korpus tundub täpselt sama olema.
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

Comment

Mulle meeldivad lihtsad asjad. S.t otsin siiski pelgalt grammofoni eelvõimu a la alla 60 euri.
          fotokolakoguja

Comment

Otsi kuskilt netist selle skeem välja, siis on võimalik ka midagi asja kuulamata arvata. Väga tõenäoliselt on tegu ühel opakal ehitatud korrektoriga, mis pole suurem asi heli tegija, eriti kui opakas ja muud detaili mingid odavad on.

Comment

Esmalt postitatud noor tehnik poolt Vaata postitust
              Mulle meeldivad lihtsad asjad. S.t otsin siiski pelgalt grammofoni eelvõimu a la alla 60 euri.
              Mulle meeldivad ka lihtsad asjad. Need on tavaliselt kõige kallimad. Optimeerimisel on oma hind... Lihtsus ja odav hind - neil pole tihti mingit seost. Eriti RIAA korrektorites.
              Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Ega ma otseselt ega kaudseltki mitte ei püüdnud väita, et odav = lihtne ja vastupidi, lihtsalt eelpool toodud/väljapakutud variant oli rohkem kui külluslik ja mu eelnev lause oli rohkem vastus pakutule, kui et eraldi statement. Tänud.
                fotokolakoguja

Comment

Kui noor tehnik viitsib ise järele tulla siis võin anda 10€ eest sellise karbi.Töötab 9V patarei pealt.9V pesa on ka olemas kui soov võrgutoite kasutamiseks.Sisendeid on kaks AUX/PHONO,karbi peal lüliti sisendi ümberlülimiseks.
                  Mis sees on ei tea aga oma töö teeb ära.

Comment

Olemas. Tänud.
                    fotokolakoguja

Comment

Working...
                    X