Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Wd 40

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Wd 40

Kas antud toodet võib kasutada potekate määrimiseks? https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa...0-214-33&toc=0
    Efektiivsus?
    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Vs: Wd 40

WD40 on universaalõli, kasutusalad on päris laialdased. Purgi pealt lugedes on peamised tegevused tal : Lõpetab kriuksumise, eemaldab niiskuse, puhastab ja kaitseb, eemaldab rooste, vabastab kinnikiilunud mehhanismid.
    Ise arvan, et kui käepärast ta on, siis miks mitte. Ise sai teda viimati kasutatud DJ puldi faderite määrimisel/puhastamisel ja siiamaani pole mingeid probleeme esinenud ja töötavad kenasti.

Comment

Igal endast lugupidaval määrdeainetootjal on WD40 analoog tootereas olemas. Siiski WD40 ja analoogid on pigem puhastusõlina kasutamiseks, mitte määrdeainena. Selle peamiseks veaks on kiire kuivamine, ei sobi kui eesmärgiks on pikemaajaline õlitatus. Pikemaajalisi tulemusi poteka õlitamisel saab näiteks paari tilgakese masina- või mootoriõliga. Ka mitmed muud spreipudelis õlid töötavad kauem, näiteks Liqui-Moly Service Spray on ennast õigustanud elektroonikas hästi. Nimetatud tootjal on ka spetsiaalne elektroonika puhastusaine, mis töötab kontaktpindade puhastajana-peenõlitajana väga hästi.
      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Eks ta õige jutt ole. Tookord, kui ise sai faderi puhastamine ette võetud, siis polnud lihtsalt muud käepärast ja sai puhastatud/määritud kasutades WD40-et.

Poteka puhastamise kohta ka väike video : http://www.youtube.com/watch?v=ukA8Qy-M4fY

Comment

vanasti sai küll vaseliini kasutatud pote määrimiseks, enne puhtaks ja siis määrida.

Comment

Väga peenet keemiat ja ka hinna poolest praegu ei hakka ostma-tellima. WD40 saaksin 200ml 2€ kätte, poest. Tavalistest õlidest võin pärast panna 2T seguõli tilga kah siis nagu eelpool mainitud.

Comment

Vaseliin parem

Comment

Vaseliini kättesaadavus?

Comment

apteegist võiks küsida proovida

Comment

Esmalt postitatud Nrgy poolt Vaata postitust
                    Vaseliini kättesaadavus?
                    Pane Google päringusse "tehniline vaseliin", valik lai.

Comment

Tavalisest autopoest peaks saama jah. Würthist saaks kindlasti midagi veel spetsiifilisemat, aga kirves kindlasti. Koolist on meelde jäänud peene vasepuruga määre, mida kasutati suunatulede lüliti määrimiseks. Iseasi kas see just potele läheb.

Comment

vaseliin

Comment

Parem osta ikka tavaline, mille sprei

Comment

tavaline on ehk nats parem aga tavalist ei saa igale poole vahele, seega võiks mõlemad olla

Comment

Tõin poest WD40 ne ära ja võtsin poteka lahti, törts mõlemale poole ja esialgu küll tulemus väga hea. Krõbinaid polnud niikuinii sees, aga üks kanal jäi regullimisega vahel vaiksemalt käima. Kõrvaga aru ei saanud aga displey järgi häiris. Nüüd liiguvad näidikud kui vastu joonlauda ehk võrdselt. Vaseliini ei pannud esialgu.

Comment

Working...
                              X