Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sparkomatic sa300

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Sparkomatic sa300

Okei tuli uus plaan. Mõtlesin et kas targem teha mingi täielik rebuild nende STK4048XI asjandustega. Neid vist eestis üldse eriti pole siis ei tahaks ka lihtsalt neid minema visata. Paistab et supaka jaoks ma ka neid ei viitsi hoida. Teeks mingi 2channeli võimendi toa oma. Siis saaks kenad suured kõlarid taha panna. Aga kas see täpselt 150w või mõned watid siia sinna ? Keegi oskab õelda millega oleks hea need plaadiküljest lahti tinutada ? Keegi võiks sobiva trafo ka kuskilt otsida kuna ise ei oska siukestele jurakatele.

Comment

koopiaga sa 150W ei saa.. ja originaali ka oomipoes ja elfas minuteada ei müüdud.
      Olen nende kopiate temal ühe elektroonikuga rääkind ja stk koopiatega on suhteliselt halb lugu.

Comment

Esmalt postitatud lejutaja poolt Vaata postitust
        Keegi võiks sobiva trafo ka kuskilt otsida kuna ise ei oska siukestele jurakatele.
        Seleta täpsemalt?

"otsida" ja siis ilmselt ka niisama või?

On olemas muidu sobiv - 600VA, tuttuus toroid ja hind on 70€
        -superradical-

Comment

Voltide ja amprite poolest. Või maitea pole siukeste suurte asjadega kokku puutund veel .

Comment

Mis sa arvad, et suudad mingi uue võimendi sellest aretada (või isegi seda parandada), kui sa ei saa isegi STK klotside eemaldamisega hakkama

Comment

Neh, 2*40V võiks sekundaarpinge olla max.
              Ühele kivile võib olla kusagil ~250 kuni 300VA trafo, näit. oomipoes on TST300/020 olemas, pinged sekundaaridel 2*35V, tüki hind aga 50€. Et stereovõimu saaks siis tarvis neid 2tk...

Eh, pane kivid parem müüki - nagunii ei ole eelarvet, et muud pulgad osta raatsid.
              -superradical-

Comment

Juba saateti PSi sõnum kas olen nõus ära müüma. Eitea palju need väärt on.

Comment

Alla 11€/tk pole kindlasti mõtet. Kui 100% oleks veendumus, et originaalid siis umbes topelt kallimad. Need kivid juba kaunis haruldased, ega neid palju enam järel pole - võltsijad muidugi teevad juurde aga see on teine teema.
                  Mul oli siin kusagil pilte ka muidu selle kivi plaadist - mul omal olemas STK4044 või 4046XI, teised kõik on V ja II lõpuga. Samas on skeem sama. Näit. STK4040 kuni STK4050 skeemid kattuvad ja see tähendab, et plaat saab kõigil neil olla üks.
                  Jama aga on jällegi sul see va toide...

1:1 PCB joonis muidu pdf kujul. Kui tahad seda ise kokku panna ikka siis tee plaat valmis, siis vaatame edasi .
                  Mul see joonis 2008.a. tehtud, ega ta kujunduse mõttes just HiTech ei ole aga korduvalt ennast tõestanud ja probleeme pole - kõik moodulid mul töötanud ja garantiiks ongi see juhul kui kõik õigesti teed ja korras/õigete nominaalidega juppe kasutad.
                  viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 06 m 2011, 19:56.
                  -superradical-

Comment

Päris hästi tehtud peaks mainima Siis jupid nimed saab sealt datasheedist ? Kuigi ma arvan isiklikult et need on originaalid, sest see võim ikkagi väga vana juba. Isa ostis selle omal ajal oli vist 1999a vms. Et eitea.
                    viimati muutis kasutaja lejutaja; 06 m 2011, 21:11. Põhjus: kirjaviga

Comment

Kui teed plaadi valmis siis näitad selle ette . Siis annan juppide asukoha ja nominaalidega joonise...
                      Trafo ja kondekad oleks mõttekas enne vaadata kui plaati tegema hakkad.
                      -superradical-

Comment

Arvatavasti jah aga siis peab ikka kena kopsaka summa koguma et need asjad ära osta.

Comment

Räägite siin ehitamisest, aga pole ju kindel, kas need STK kivid ongi korras. Kui toiteahel juba tuksis siis on kindlasti ka lõppvõim lühises

Comment

Sain selle plekikaane pealt ära . See diood mis pildil on see on ainukesena juppidest katki. Aga seal oli kaitsme pesa ka. Kaitsme pesa on kellegi poolt ära võetud ja kõik kohad kokku joodetud ... Ma ei saa aru kes saab nii loll olla .

Comment

tegin ka paar pilti .
                              http://www.upload.ee/image/1657593/_1016126.JPG
                              http://www.upload.ee/image/1657595/_1016128.JPG ( sellel pildil ongi kaitsme pesa jootekohad kõik kokku joodetud )

Comment

Re: Vs: Sparkomatic sa300

On kellegil kuressaares FR304 dioodi anda ? Vb äkki 2 tükki isegi .

Comment

Working...
                                X