on pisike kysimus.. nimelt uriseb mul siin laua all AT nahas vana kast ning tahaks panna korpuse esikyljele lisaventilaatorit.. uuematel pillidel peaks olema sees mingi kinnitus vendile, kuid sellel puudub. kas selliseid ventilaatorikinnitusi myyakse eraldi kah? ning kas auk tuleks korpusesse teha tikksaega vms?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
ventilaator
Collapse
X
-
Mina mingeid eraldi ventilaatori kinnitusi küll näinud ei ole, aga ega ei ole spetsiaalselt otsinud ka. Tikksaega peaks vist saama kui on väga väikeste hammastega saag, muidu hakkab vibrama, tuleb selline hästi kole hääl ja asi ei ole enam hästi juhitav Mina mõtlesin ikkagi plekki, aga väga paljudel on esikülg plastmassist. Plastmassi saab tinutus kolviga hästi sulatada 8)
-
Ventikas oleks lisa müraks ja voolu tarve oleks ka suurem .
Ise olen Madisega nõus, et teha paar lisa auku.
Kui aga minna lisa ventika teed, siis soovitaksin tinutuskolvi asemel peenikest takistustraati.Enne tuleb ain't teha väike auk ette kust takistustraat läbi panna.transistor[ätt]starline[punkt]ee
Comment
-
Lihtsalt huvipärast küsin, et miks sul lisavendikat vaja läheb? Igal jahutust vajaval seadmel on ju vendikad-radikad olemas, äärmisel juhul tee korpusesse auke juurde, kust õhk sisse-välja käiks, vendikas ju lisa müraallikas...Kas tervitada saab vä?
Comment
-
Lisaks veel, et plastmassi sisse aukude tegemiseks üks lihtsamaid meetodeid on - puurid rea auke ette ja siis terava noaga lõikad servad siledaks. Tikksaega arvuti kosu kallale minek on ilmne overkill. Ja vendi paigaldamisel kõige kenama tulemuse saad liimides.
Been there, done that.Kas tervitada saab vä?
Comment
-
CPU cooler ja muud sellised asjad keerutavad õhku ju ainult korpuse sees ringi...
Prose ja kiipide vendid puhuvad õhku vastavate vidinate radikatele. Ilmselt on õhk korpuses jahedam kui radikas ja sovitav mõju seega täiesti olemas.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Jah, õhku on vaja kindlasti! Aga välja imemine on vist targem - imeb kuuma ka välja. Igatahes on kõik arvutite vendid nii tööle pandud.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment