Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kt940 tundmatu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kt940 tundmatu

Tere jälle!

Mul siis selline mure et mul ikka päris hea ja suur hunnik kt940 , et milles neid kasutada saaks ja mida nendega asendada saaks.Pärit on nad vene värviteleka seest.
    Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

KT940 on n-p-n võimsustrans, mis on ette nähtud tööks telekate videovõimendite lõppastmetes. Piirsageduseks on  90 MHz. Kollektor-baas max A-300v, B-250v, V-160v. Kollektor-emitter max sama, mis K-B. E-B max 5v. I k max 100mA, impuls 300mA, Ib max50mA.

Comment

Helivõimenduses neile rakendust ei leia? :-/

Comment

Helivõimenduses neile rakendust ei leia? :-/
        Põhimõtteliselt võid ju kasutada, keegi alt poolt sagedust ära ei piira ju Aga lõputransina ei soovita kasutada, välja arvatud juhul kui on 1-2 W võim. Faasiöörajas küll
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Väga edukalt võib siis teda kasutada kt817 või kt815 asemel?? ?

Comment

Väga edukalt võib siis teda kasutada kt817 või kt815 asemel?? ?
            Minuteada pole tal pnp paarilist,setõttu ta sinna ei kõlba,kus need peavad paaris olema, aga kt815 asemele,miks mitte,kui ainult see on.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Põhimõtteliselt võid ju kasutada, keegi alt poolt sagedust ära ei piira ju Aga lõputransina ei soovita kasutada, välja arvatud juhul kui on 1-2 W võim. Faasiöörajas küll
              kuidagi 5w võimu (@ 4ohm) ei saaks sellega teha? endale paar tykki etkel neid (KT940A)
              http://www.alldatasheet.com/

Comment

kuidagi 5w võimu (@ 4ohm) ei saaks sellega teha? endale paar tykki etkel neid (KT940A)
                jah, kui Sul on sinna ette panna faasipööraja ( näit paaris kt315 ja kt361) siis võiks skeemi põhimõteliselt valmis nikerdada

Comment

jah, kui Sul on sinna ette panna faasipööraja ( näit paaris kt315 ja kt361) siis võiks skeemi põhimõteliselt valmis nikerdada
                  mihuke see skeem v2lja peaks n2gema :-[ (kahjuks ei tea mis asi see faasi pööraja on )? endal on kt315 ka ja mingid rohelised vene transid (yhtede peal 9112 ja teiste 9302) + kt342a (ja veel mingid millel on aint valge täpp ja pealt on rohelised ???)

Comment

kt361 näeb välja samasugune nagu kt315 aga täht on kt361 keskel ja kt315 ääres.

Comment

Tegelikult tahtsin ise ka kt940 -tega võimu brojekteerida,aga Abo raamat on liiga keeruline.Oleks vaja isikut või veel põhjalikuma raamatut ,et leida seletust.
                      probleem selles veel et matas ka kõike valemeid pole õppind(mata muidu viie poole) ja kahjuks polnud"Raadio,see on imelihtne"kõikide tähtede/sümbolite tähendused antud.

Comment

Tegelikult tahtsin ise ka kt940 -tega võimu brojekteerida,aga Abo raamat on liiga keeruline.Oleks vaja isikut või veel põhjalikuma raamatut ,et leida seletust.
                        probleem selles veel et matas ka kõike valemeid pole õppind(mata muidu viie poole) ja kahjuks polnud"Raadio,see on imelihtne"kõikide tähtede/sümbolite tähendused antud.
                        Kusjuures soovitan soojalt ise projekteerida,saad kogemusi see ei olegi nii raske,kui tundub.Kui viitsin, siis kirjutan lühinäite kah kunagi
                        aga jah ABO raqamatus on kõik olemas,mis vaja selleks

Comment

Kusjuures soovitan soojalt ise projekteerida,saad kogemusi see ei olegi nii raske,kui tundub.Kui viitsin, siis kirjutan lühinäite kah kunagi
                          aga jah ABO raqamatus on kõik olemas,mis vaja selleks
                          eks ma siis uuri abo raamatuid (millist t2psemalt. neid oli vist palju? transitor, raadio...see on ime lihtne jne.)
                          ja samas huvituks kuida teha vahet kas npn või pnp kui mingeid m2rke peal pole. suur posu sihukseid. skeemi? :P :

Comment

eks ma siis uuri abo raamatuid (millist t2psemalt. neid oli vist palju? transitor, raadio...see on ime lihtne jne.)
                            ja samas huvituks kuida teha vahet kas npn või pnp kui mingeid m2rke peal pole. suur posu sihukseid. skeemi? :P :
                            npn ja pnt transil teed vahet nii, et mõõdad testriga dioodi reziimis. npn transil peab testri + olema baasil ja näitama nii emitter kui ka kollektorsiiret
                            pnp tranil aga on vastupidi . testri miinus baasil peab näitama mõlemat siiret. Muide, osades vene testrites on + klemm oommeetril hoopis miinus.

Comment

npn ja pnt transil teed vahet nii, et mõõdad testriga dioodi reziimis. npn transil peab testri + olema baasil ja näitama nii emitter kui ka kollektorsiiret
                              pnp tranil aga on vastupidi . testri miinus baasil peab näitama mõlemat siiret. Muide, osades vene testrites on + klemm oommeetril hoopis miinus.
                              hehee ;D aga kui mul kasutada ainult mingi multimeeter millel dioodi mõõtmist pole (selleks on mul mingi ~1960 multimeeter ;D)

Comment

Working...
                              X