Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kuidas nende transidega on?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuidas nende transidega on?

Sai endale muretsetud natuke transe,natuke KT838A ja mitmeid teisi,aga küsimus oleks selline et kui ma kontrollin dioodi astmes transistore,siis alati on imelikud näidud(minu jaoks) transidel mis algavad (slaavi)n ehk siis meie tähestiku järgi P214A/217A/213B,P602I,P605A,P606A.Teistel transidel on näitajad nagu tavaliselt seal 600 kandis,aga neil on seal 100 kandis,mõni 60,mõni 150.?Kas see tuleneb transi tüübist?

Vs: kuidas nende transidega on?

Need viimased on Ge (germaanium) transid, nende alg(suletud oleku) vool on kordades suurem kui Si (räni) transsidel. Nendel Ge-del on kah omad head küljed: madal küllastus (lahtioleku) pinge, nad on vintskemad ülekoormustele, aga muidu jäävad uuematele alla. Hea kasutada madalate toitepingete juures. Olen teinud neist alaldusdioode, kui pinget kipub puudu jääma: sillas saab kuni voldi võitu.

Comment

Tänapäeval ka neid toodetakse TO92 korpustes näiteks? Oomikas on pakkuda ainult kobakad TO3 korpuses.

E: Mitte sama markeeringuga, vaid ükskõik millist pisikeses kestas.
      viimati muutis kasutaja otsija; 10 m 2012, 19:00.
      otsija

Comment

Aga kas neid on mõtet kasutada võimudes?Ma ei mõtle lõputransideks.

EDIT:selle vastuse sain juba teada aga üks küsimus oleks veel et kui ma testin neid samu transe dioodi astmes ja saan pnp transil(kui panen positiivse otsa baasi ja negatiivse Ko/Em saan tulemuseks 1500?Kas trans on läbi siis?
        viimati muutis kasutaja traxx; 10 m 2012, 18:00.

Comment

Working...
        X