Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

JVC KD- R 701 selline murelik huvi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

JVC KD- R 701 selline murelik huvi

Mul nimelt Opel Vectra aastast 2000. Selles on mingi Delco electronics- i tavaline CD mängija.... Soov aga paigaldada JVC KD-R 701. Aga et kompuutri displei ja roolinupud ka toimiksid, siis selleks on vaja eeldatavasti mingit vaheplokki, mis tõlgib automaki kompuutri, displei ja auto originaal alarmi vahel. Palju selline jublakas maksta võib ja kust seda oleks võimalik saada, noortehnikust ei osatud mull midagi öelda Ükskord juba panin selle JVC Vectrasse sisse, heli oli ok, sellest olin teadlik, et et displei ja roolinupud ei funka, üllatus oli suur aga siis, kui auto enam keskluku puldist lukku ei läinud. Panin orig. raadio tagasi, siis toimis ka kesklukk. Ette tänades Puidumees

Vs: JVC KD- R 701 selline murelik huvi

4CARMEDIA OPEL-JVC | Adapter for control from steering wheel; Opel; JVC - This product is available in Transfer Multisort Elektronik. Check out our wide range of products.

kogemus puudub

Comment

Aitähh, mudasiil Vaatan, kuidas ja kustkohast seda saada on võimalik. Netist kaupade tellimisega ja ostmisega olen ka üsna võhik

Comment

Esmalt postitatud puidumees poolt Vaata postitust
        Aitähh, mudasiil Vaatan, kuidas ja kustkohast seda saada on võimalik. Netist kaupade tellimisega ja ostmisega olen ka üsna võhik

Oomipood ja Teval OÜ vahendavad.
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Tartus saab ka Tehnoturust.

Comment

Working...
          X