Tahan sahvris kartulitele sobivat nullilähedast temperatuuri hoida. Kunagi ostsin K-Rautast ühe lihtsa 500W "külmavalvuri", aga see ei lülitu välja, uhab ruumi liiga soojaks, ei teagi, vast 10 kraadi (jälgin olukorda korraliku elavhõbetermomeetriga). Mõtlesin, et peaksin selle andurile plekiriba abil andma kütmise ajal pisut sooja õhu pealevoolu, et ta liigse kütmise katkestaks, et temp reguleerimisvahemik allapoole tuua, praegu on ta soojahoovusest enam-vähem täielikult plastkarbiga eraldatud, või siis panna talle rööbiti üks takisti teda soojendama. Kas seda on mõistlik teha?
Kas kellelgi on head ideed, kust leida ca 0 - 5 kraadi (ülapiir võib olla ka kaugemal) sättida võimaldavat termostaati? Tean, et Devireg 330 on olemas, aga hind on liiga kallis.
Kas kontakttermomeetriga saab asja lahendada? Ei ole ise kunagi sellega koku puutunud, kui suur seal läbiv vool lubatud on? Või nõuab see relee kasutamist?
Kas kellelgi on head ideed, kust leida ca 0 - 5 kraadi (ülapiir võib olla ka kaugemal) sättida võimaldavat termostaati? Tean, et Devireg 330 on olemas, aga hind on liiga kallis.
Kas kontakttermomeetriga saab asja lahendada? Ei ole ise kunagi sellega koku puutunud, kui suur seal läbiv vool lubatud on? Või nõuab see relee kasutamist?
Comment