Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

PCI-E vs PCI helikaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PCI-E vs PCI helikaart

Tere,

Olen kahevahel, kas osta ASUS Xonar Essence ST või Sound Blaster X-Fi Titanium HD. Creative tootel on PCI-E siin, Asuse omal PCI.
    Mis eelis on uuemal tehnoloogial?

ASUS:

SOUND BLASTER:

Vs: PCI-E vs PCI helikaart

PCI-E on kiirema siinikiirusega kuid helikaardi puhul ei oma see tähtsust.
    Vanem PCI on vanem tehnoloogia ja ilmselt kaugemas tulevikus asendatakse täielikult uuemaga (n. PCI-E-ga).
    Antud puhul võid valida rahulikult selle mis meeldib. Ka Xonareid on PCI-E siinile (xonar essence stx).
    Asus xonaril on eraldi toide (molex pistikust) mis võibolla annab mingid eelised. Ka toite osa on kaardil muust osast varjestatud.
    Samuti on Xonaril reaalsed ümberlülitused väljundites releede abil (klapi/kõlari väljund).Xonaril saab väljundeid ka arvutist ümber lülida. Titanium HD-l see puudub st. pead kaableid sisse välja tirima, et kaart ümberlülitused teeks. Xonar võimaldab ka suurema takistusega klappe kasutada (kuni 600 oomi) Titaniumin 300.
    Sound Blaster X-Fi Titanium HD -l on aga samas mõningad bling-bling funktsioonid THX jne. mida mõningad mängurid soovivad.
    Olles ise rohkem muusika kui mängu sõber, siis valisin omale Xonar STX-i. Kui aga oled mängur, siis vaataks võibolla Titanium HD poole.
    Olen kuulanud mõlemaid ja vähemalt mina ei suutnud küll mingeid suuri erinevusi helis märgata.
    Heli saab mõlemil kaardil sobivaks muuta Op võimendeid vahetades.
    Igal plussil on omad miinused

Comment

Vs: PCI-E vs PCI helikaart

Äkki räägid mida sa selle kaardiga teha tahad?

Comment

Working...
      X