Alustuseks teeme selgeks,mul pesumasinate kohalt 0 teadmised,st remondiosas siis.Seega pealkirjas nimetet vea teada saamiseks kasutasin sarnase esipaneeliga ,kuid eestlaetavat masinat whirlpool AWO/D 41125,Ehk siis üritasin tekitada sellel samasugust olukorda,mis õnnestus,Sealt ka loogikat appivõttes jõudsin järeldusele,et pealkirjas nimetet masinal on luugilukuga miskit mööda...Aga nüüd asjast:nimelt kui masin sisselülitada süttivad ilusad tulukesed masina juhtpaneelil.Kaasaarvatud ka lukutuluke,mis näitab et lukk avatud.Kui nüüd vajutada programm start nuppu,siis prgre tuluke mis enne vilkus,peab jääma püsivalt põlema ja luku märk kustuma.Kui lukk lahti,peaks hakkama lukutuluke vilkuma ja veidiajapärast ja progre tuluke ,ja masin ei käivitu ja kogu armastus.Kui ma nüüd pealkirjas nimetet masinal luugu kinni panen ja vajutan prgram start,hakkab program tuluke põlema,luku märk põleb edasi...veidi ajapärast hakkab see vilkuma ja siis põleb rahus edasi ja alustab vilkumist programm tuluke....Ehk teisisõnu PEAKS veaks olema see et masin ei saa aru või ei tuvasta kuidagipidi et luuk oleks suletud!Nüüd küsimus:kuna mul olemas siin käeulatuses teine pesumasina luugi lukk,siis kas peaks masina lahti tõmbama ja luku juhtmed selle laual olevale lukule taha ja lukk luugi nn konksukülge ja prog start nuppu sõtkuma ja vaatama kas areneb miskit edasi? Või on viga mujal? Igatahes lukujuhtmed vaatasin üle KIIRUGA et ei paistnud nagu olema kuskilt miskit must/sulanud/isoleer vigane....Ja üldsegi kas on viga luku endaga?KAs masinal on kuskil veel mingid luugiandurid?ehk need panevad segast....?Masin asub jõhvis ja probleemne on siis pealkirjas nimetet masin,mitte see mille abil selgitasin viga...
Tänud ette!
Tänud ette!
Comment